X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Predator

Colecția Predator

O serie de filme de acțiune științifico-fantastice centrate pe o specie extraterestră din clasa războinicilor, cu arme avansate din punct de vedere tehnologic, care călătoresc pe Pământ pentru a vâna trofee de ființe umane.

Predator poster7.8

Predator

12 iunie 1987

Predator – Arnold Schwarzenegger il interpreteaza pe neinfricatul luptator de combat Dutch Schaefer, trimis de guvernul SUA intr-o misiune extrem de periculoasa intr-o jungla plina de capcane dintr-o tara a Americii Centrale, unde trebuie sa salveze niste diplomati americani capturati de o guerila sangeroasa. Desi vrea sa lucreze impreuna cu oamenii sai de incredere, Pentagonul ii baga pe gat o echipa de la CIA, condusa de adversarul lui Schaefer, un tip pe nume Dillon

Predator 2 poster6.2

Predator 2

20 noiembrie 1990

Predator 2 – Anul 1997. Locotenentul detectiv Mike Harrigan impreuna cu intreaga politie au declarat razboi deschis traficantilor de droguri si bandelor de criminali viciosi din jungla urbana a Los Angeles-ului. Depasiti ca numar si ca dotare cu armament, Harrigan si echipa lui incep sa piarda controlul asupra strazilor. Deodata, se petrece ceva teribil si inexplicabil. Unul cate unul, capii bandelor sunt ucisi de un adversar ingrozitor si misterios care loveste cu o cruzime fara margini si cu o putere ce pare supranaturala.

Predators poster6.4

Predators

3 iulie 2010

Prădătorii – Mercenarul Royce conduce un grup de luptători de elita pe o alta planetă, devenind prada pentru o rasă extraterestră cunoscută sub denumirea generică de predatori. Din echipa lui Royce fac parte foști pușcariași, componenți ai unor plutoane de execuție, criminali în serie cautați de FBI, traficanți de droguri, yakuza sau soldați de commando, adica niște predatori umani, care sunt vanați și eliminați sistematic de catre o noua generație de predatori extratereștri.

The Predator poster5.3

The Predator

5 septembrie 2018

Predatorul – Din cele mai îndepărtate colțuri ale universului până în pădurile din sudul Georgiei, vânătoarea se întoarce în noua serie Predatorul, o reinvenție explozivă sub marca Shane Black. Acum, cei mai periculoși vânători din univers sunt mai puternici și mai letali ca niciodată. Doar o echipă fără căpătâi de foști soldați și un profesor specializat în biologia evoluționistă pot preveni sfârșitul rasei umane.