X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Percy Jackson

Colecția Percy Jackson

Percy Jackson și olimpienii: The Lightning Thief (cunoscut și sub numele de Percy Jackson & The Lightning Thief) este un film fantasy din 2010 regizat de Chris Columbus. Filmul se bazează în mare măsură pe The Lightning Thief, primul roman din seria Percy Jackson & the Olympians de Rick Riordan. Filmul îl are în rolul lui Logan Lerman în rolul lui Percy Jackson, alături de o distribuție de ansamblu care îi include pe Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Jake Abel, Rosario Dawson, Steve Coogan, Uma Thurman, Catherine Keener, Kevin McKidd, Sean Bean și Pierce Brosnan. A fost lansat în cinematografe la 12 februarie 2010. O continuare, Percy Jackson: Sea of Monsters, a fost lansată la 7 august 2013.

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief poster5.8

Percy Jackson și Olimpienii: Hoțul Fulgerului – Percy (apelativ familiar de la Perseu!) Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare și prin urmare semi-zeu, timidul Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei și titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original. După ce descoperă că este fiul lui Poseidon, puștiul pornește într-o aventuroasă călătorie pentru a pune mâna pe fulgerele lui Zeus, de furtul cărora îi este acuzat tatăl.

Percy Jackson & Oplimpienii: Hoțul Fulgerului (cunoscut ca Percy Jackson & Hoțul Fulgerului) este un film produs de Chris Columbus. Filmul este o adaptare a The Lightning Thief, primul roman din seria Percy Jackson & The Olympians de Rick Riordan. Starul filmui, Logan Lerman, e personajul principal Percy Jackson alături de actorii Jake Abel, Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Rosario Dawson, Steve Coogan, Uma Thurman, Catherine Keener, Sean Bean și Pierce Brosnan. A apărut în cinematografe din 12 Februarie 2010.

Percy Jackson: Sea of Monsters poster5.7

Percy Jackson: Marea Monștrilor – Percy (Logan Lerman), fiul lui Poseidon, își continuă călătoria epică începută alături de prietenii săi semizei. Destinația sa? Găsirea celebrei Lâni de Aur, care are puterea să salveze casa lui Percy și a prietenilor săi… Pentru a da de ea, Percy trebuie să înfrunte Marea monștrilor, cunoscută pământenilor sub numele Triunghiul Bermudelor. Orice-ar face și orice creatură ar trebui să învingă acolo, Percy știe că e singura soluție pentru a înfrânge un dușman ce așteaptă de mult o cruntă răzbunare pe părinții semizeilor…