X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Ocean's

Colecția Ocean's

Colecția Ocean’s este o serie de filme cu vedete despre un grup de hoți profesioniști care se adună pentru a pune la cale niște jafuri uluitoare.

Ocean’s Eleven poster7.7

Ocean’s Eleven

7 decembrie 2001

Ocean’s Eleven – Faceți jocurile! – La mai puțin de 24 de ore după eliberarea lui condiționată, hoțul carismatic Danny Ocean își desfășoară deja următorul lui plan: într-o singură noapte, echipa aleasă manual al lui Danny va încerca să fure mai mult de 150 milioane de dolari din trei cazinouri din Las Vegas. Dar pentru a pune mâna pe bani, Danny își riscă șansele de a se împăca cu fosta soție, Tess.

Ocean’s Twelve poster6.4

Ocean’s Twelve

9 decembrie 2004

Unsprezece plus una – Dupa ce au impartit prada de 160 de milioane de dolari, fiecare dintre membrii echipei infame a lui Ocean au incercat sa devina cinstiti, sa nu iasa in evidenta si sa duca o viata sub semnul legii… dar acest lucru se dovedeste a fi o provocare, spre dezamagirea sotiei lui Danny, Tess. Atunci cand cineva incalca Regula Numarul Unu a hotilor si ii toarna lui Benedict, viata cinstita nu mai reprezinta o optiune. Acesta vrea cele 160 de milioane de dolari inapoi – cu dobanda, altfel… Si, dupa cum echipa descopera rapid, Benedict nu este singura persoana puternica din lume in cautarea echipei Ocean’s Eleven…

Ocean’s Thirteen poster6.9

Ocean’s Thirteen

6 iunie 2007

Ocean’s Thirteen – Acum sunt 13 – Danny, Rusty, Linus si restul veselei gasti specializate in hotii ingenioase se reunesc pentru inca o lovitura. De data aceasta ii ajuta si vechiul lor adversar, Terry Benedict, numai ca cei treisprezece nu duc deloc lipsa de inamici. In rolul celui mai important dintre ei este Al Pacino, iar Ellen Barkin interpreteaza rolul unei femei mai in varsta de care se indragosteste inocentul Linus.