X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Northpole

Colecția Northpole

Northpole, orașul magic în care trăiesc și muncesc Moș Crăciun și spiridușii săi, are probleme. Familiile din întreaga lume au devenit prea ocupate pentru a se bucura împreună de acest sezon, iar Northpole depinde de fericirea lor de sărbători pentru a continua să funcționeze. Cu puțin ajutor de la Northpole, Moș Crăciun, Clementine și alți spiriduși sub acoperire, oamenii sunt pe cale să redescopere dragostea și magia Crăciunului. Northpole este un serial de televiziune americano-canadian de Crăciun fantezist, regizat de Douglas Barr, care a avut premiera pe Hallmark Channel.

Northpole poster6.3

Northpole

15 noiembrie 2014

Northpole, orașul magic în care trăiesc și muncesc Moș Crăciun și spiridușii săi, are probleme. Familiile din întreaga lume au devenit prea ocupate pentru a se bucura împreună de acest sezon, iar Northpole depinde de fericirea lor de sărbători pentru a continua să funcționeze. În speranța de a schimba lucrurile, un tânăr elf hotărât se împrietenește cu un băiețel cu mult spirit. Mama lui, o jurnalistă sceptică, nu are loc în inima ei decât pentru fapte, așa că va fi nevoie de un mic imbold din partea fermecătoarei sale profesoare pentru a crea o echipă de Crăciun imbatabilă care să întoarcă acest oraș și să împărtășească importanța sezonului cu întreaga lume.

Northpole: Open for Christmas poster6.1

Polul Nord: deschis pentru Crăciun – Când Mackenzie Reed moștenește odată maiestuosul hotel al iubitei sale mătuși, ea se hotărăște să-l vândă înainte de Crăciun. Dar este mult mai complicat decât credea să repare locul în timp ce se ocupă de personalul hotelului și de oaspeții pretențioși.În curând, magia Crăciunului începe să se simtă.