X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
National Lampoon's Van Wilder

Colecția National Lampoon's Van Wilder

Van Wilder (Ryan Reynolds) este un elev sociabil, prietenos și extrem de popular, care a fost la Coolidge College timp de șapte ani. În ultimii șase ani, nu a făcut niciun efort pentru a absolvi, petrecându-și în schimb timpul organizând petreceri și strângeri de fonduri, făcând acte de caritate, ajutându-i pe ceilalți elevi și pozând pentru orele de desen artistic. Dar, după șapte ani, fără niciun randament al investiției sale, tatăl lui Van (Tim Matheson) decide că este timpul să-și reducă pierderile și încetează să mai plătească taxele de școlarizare ale lui Van.

National Lampoon’s Van Wilder poster6.3

Este o comedie despre încercarea de a rămîne veșnic student. RYAN REYNOLDS și TARA REID joacă în comedia BAL CU SCANDAL, o producție Myriad Pictures-Tapestry Films. În film apar veterani ai comediei .TIM MATHESON și noi veniți în lumea cinematografiei – DANIEL COSGROVE, TECK HOLMES și KARL PENN. Van Wilder (Ryan Reynolds) a petrecut deja șapte ani la Coolidge Colledge, și dacă tot și-a făcut un obicei, nu mai are de gînd să absolve.

În calitate de maestru al petrecerilor din campus, reputația lui Van a atins dimensiunea unei legende. Gwen Pearson (Tara Reid) este o studentă serioasă care, în calitate de jurnalistă la ziarul studenților trebuie, deși nu vrea, să scrie un articol despre „Regele de la Coolidge” – Van Wilder. Din nefericire pentru Van, tatăl lui, Vance Wilder (Tim Matheson) taie subvențiile care îi permiteau să trăiască în stil mare.

Cu ajutorul prietenului Hutch (Teck Holmes) și a unui asistent Taj (Kal Penn), Van pune la cale un plan prin care să cîștige din petreceri destui bani ca să-și plătească taxele la școală și să se distreze în același timp. Gwen care este antrenată de nevoie în joc, reușește să-l cunoască pe omul din spatele mitului Van Wilder.
Este o comedie romantică isteață, despre un tip cu care oricine ar vrea să semene.