X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Nanny McPhee

Colecția Nanny McPhee

Această colecție cuprinde ambele filme din franciza de familie Nanny McPhee. Nanny McPhee și Nanny McPhee and the Big Bang, cu scenariul și interpretarea actriței laureate cu Oscar Emma Thompson.

Nanny McPhee poster6.6

Nanny McPhee

21 octombrie 2005

Dădaca McPhee – În această poveste fermecătoare, Emma Thompson interpretează o femeie misterioasă, cu puteri speciale, care intră în casa domnului Brown, devenit recent văduv. Ea încearcă să-i îmblânzească cei șapte copii puși pe șotii ai acestuia, care au pus pe fugă 17 bone. Însă după ce dădaca McPhee preia controlul, aceștia încep să observe că tot comportamentul lor obraznic are consecințe magice și uimitoare.

Nanny McPhee and the Big Bang poster6.1

Dădaca McPhee: Marea înfruntare – Faceți loc pentru haos și amuzament, pentru că minunata Emma Thompson se întoarce în rolul dădacei magice McPhee, cea care sosește atunci când este cel mai puțin dorită, dar și extrem de necesară. De data aceasta, dădaca McPhee se înființează la ușa fermei conduse de o tânără mamă pe nume Isabel Green și vede cum copiii ei sunt prinși într-un război domestic cu cei doi veri răsfățați ai lor de la oraș. Apelând la orice truc (la o motocicletă zburătoare, la o statuie vivantă, la un purceluș ce se cațără în copac și chiar la un elefant care apare în cele mai neobișnuite locuri), dădaca McPhee se folosește de magie ca să îi învețe pe copii cinci lecții valabile, cea mai importantă fiind cum să se înțeleagă unul cu altul.