X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Mostly Ghostly

Colecția Mostly Ghostly

Mostly Ghostly este un film de comedie fantastică de groază din 2008, bazat pe seria de cărți create de R.L. Stine, celebrul Goosebumps. O continuare, Mostly Ghostly: Have You Met My Gulfriend?”, a fost lansată în septembrie 2014.

Mostly Ghostly poster4.8

Mostly Ghostly

30 septembrie 2008

Pact cu fantomele – Max are 11 ani, dar nu e deloc un pusti obisnuit: ii place magia, uraste sportul si s-ar parea ca e incapabil sa ii spuna macar un cuvintel lui Traci, cea de care s-a indragostit, cea mai populara fata din scoala. El este insa singurul care poate vedea doua fantome care ii bantuie casa si atunci doua tinere spirite fac o intelegere cu el: daca le ajuta sa dezlege misterul disparitiei parintilor lor si sa se lupte cu un demon rautacios, ele il vor ajuta sa se schimbe si sa nu mai fie aproape „invizibil” in scoala, ci dimpotriva – sa fie pustiul despre care se vorbeste cel mai mult!

Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend? poster4.6

Bella Thorne (Shake It Up !, Frienenemies), Madison Pettis , Beverly Hills Chihuahua 3 și Ryan Ochoa conduc o distributie de ansamblu în această aventură-fantomă cu noi fantome, noi emoții , și restituirea unor prieteni vechi. Max (Ryan Ochoa) are ochi doar pentru Cammy (Bella Thorne), roșcata inteligenta, populara la școală. Când Max în cele din urmă marcheaza o dată cu Cammy de Halloween, Phears, o fantomă rea cu planuri de a prelua lumea, dezlănțuie stafii si lucrurile o iau razna. Cu ajutorul amicilor lui fantomatici, Tara și Nicky, poate Max contracara complotul rău „, si ajuta sa reunească prietenii săi fantomă cu părinții lor pierduti ? Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend? este un deliciu de familie înspăimântător.

Mostly Ghostly 3: One Night in Doom House poster4.7

Max Doyle ia niste obiecte dintr-o casa bantuita cu scopul de a-si ajuta prietenii fantome, Nicky si Tara, dar supara spiritele din casa.