X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Kung Fu Panda

Colecția Kung Fu Panda

Seria Kung Fu Panda este o serie de filme de comedie de acțiune animate pe calculator, a căror acțiune se petrece într-o versiune a vechii Chine populată de animale umanoide vorbitoare, iar intriga se învârte în jurul unui panda umanoid neîndemânatic pe nume Po, care aspiră să devină maestru de kung fu.

Kung Fu Panda poster7.6

Kung Fu Panda

4 iunie 2008

Kung Fu Panda – În Kung Fu Panda Jack Black este Po the Panda, un sărman ospătar într-un restaurant de tăieței, care este înnebunit după kung fu, dar al cărui fizic nu-i permite să practice acest sport. De fapt, Po este definit ca fiind cel mai leneș animal din întreaga Chină antică. Iar asta este o problemă, deoarece dușmani puternici sunt la granițele țării, iar toate speranțele se adună în profeția care îl desemnează tocmai pe Po drept „The Dragon warrior” (Războinicul Dragon) pentru a salva situația. Un grup de maeștri în arte marțiale vor avea nevoie de o centură neagră la răbdare, pentru a-l transforma pe acest leneș într-un luptător, înainte de a fi prea târziu.

Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five poster7.1

Po este desemnat de către Maestrul Shifu să predea noii clase de Kung Fu (un grup de pui de iepuri plini de viață). Din fericire pentru Po, acesta nu-i ia mult timp pentru a face clasa să-l asculte și a-i calma pe elevi, și incepe prin a le atrage atenția că lupta nu este decât doar o mică parte din ceea ce înseamnă Kung Fu. Pentru a ilustra punctul lui de vedere, el folosește povestiri din trecutul “Celor Cinci Furioși”, trecutul individual și concepte filozofice ce le-au arătat (iepurașilor) că dacă vor face asta pot ajunge mari maeștri Kung Fu.

Kung Fu Panda Holiday poster6.8

Kung Fu Panda Holiday

26 noiembrie 2010

Simpaticul urs panda, devenit de acum Maestru Dragon Po, este solicitat, spre uimirea lui, de către maestrul său Shifu, să participe la Festivalul Iernii, și nu oricum, ci în calitate de gazdă. Acest festival presupune, prin tradiție, organizarea, după un anumit cod, a unei mese festive pentru toți marii maeștrii ai artelor marțiale din ținut. Po acceptă cu entuziasm propunerea cu promisiunea că nu-l va dezamăgii pe Maestru Shifu, pregătind totul „ca la carte”. La scurt timp, Po află că nu va putea să-și invite tatăl la festival, acesta fiind rezervat exclusiv marilor maeștrii. Are de selectat maestrul bucătar care va pregătii mancarea pentru festival, prilej cu care, printr-un „artificiu”, dorește să-și introducă părintele la sărbătoare. El speră ca, respingând toți candidații la postul de bucătar al festivalului, să poată reține această onoare pentru tatăl său care este priceput în ale gătitului, deținând chiar și un restaurant. Po dorește din toată inima să poată petrece această sărbătoare cu tatăl său. Acest lucru pare însă imposibil, deoarece, tatal său refuză propunerea lui Po, pretinzînd că trebuie să se ocupe de clienții din localul său. Cum se va descurca maestrul Po, rămas și fără bucătar și, aflându-se, se pare, pe cale de a nu putea fii de sărbători cu tatăl său, vom vedea în cele ce urmează.

Kung Fu Panda 2 poster7.2

Kung Fu Panda 2

25 mai 2011

Kung Fu Panda 2 – În Kung Fu Panda 2, Po (JACK BLACK) își trăiește visul ca Războinicul Dragon, apărând Valea Păcii alături de prietenii săi, maeștrii kung fu, Cei Cinci Furioși: Tigroaica (ANGELINA JOLIE), Maimuță (JACKIE CHAN), Călugăriță (SETH ROGEN), Viperă (LUCY LIU) și Cocor (David Cross). Dar viața nemaipomenită a lui Po este acum amenințată de apariția unui super-ticălos, Lordul Shen (Gary Oldman) care plănuiește să folosească o armă ultrasecretă pentru ca să cucerească China și să distrugă arta kung fu.
Pregătit să devină Războinicul Dragon de mentorul său, Shifu (DUSTIN HOFFMAN), Po trebuie acum să caute în trecutul său și să scoată la iveală secretele misterioasei sale origini. Numai așa va reuși să descătușeze forțele de care are nevoie.

Kung Fu Panda: Secrets of the Masters poster6.9

Po intră în Sala Eroilor, împreună cu Tigress și Mantis pentru a vedea noile exponate, în special pe cele cu Maeștrii Thundering. Acesta le povestește companionilor săi cum cei trei maeștri și-au început aventurile ca niște luptători de stradă fără notorietate, până când maleficele surori Wu scapă din temniță cu gandul de a cuceri China. Împotriva acestei amenințări, maestrul Oogway convinge egoistul trio să îl acompanieze în încercarea sa de a opri surorile. În aventurile care urmează, maeștrii realizează că promisiunile de bogății grandioase pe care le-au auzit nu mai sunt atăt de ademenitoare, pe măsură ce învață că există lucruri mult mai demne pentru care merită să lupți.

Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll poster7.1

In timp ce Po isi cauta figurinele pierdute, se spune povestea cum panda a ajutat la crearea celor Cinci Furiosi.

Kung Fu Panda 3 poster7.1

Kung Fu Panda 3

23 ianuarie 2016

Kung Fu Panda 3 – După ce a scăpat Valea Liniștită de maleficul lord Shen, pașnicul și mâncăciosul Po se bucură de gloria faptelor sale de vitejie. Relaxarea și toate bunătățile din lume îi încântă zilele, dar fericirea nu va dura prea mult, căci dolofanul panda va avea de înfruntat o extraordinară amenințare supranaturală al cărei scop este distrugerea completă a spiritului kung fu! Trădarea unuia dintre Cei cinci furioși îl va mâhni nespus pe Po, care va trebui să dea totul pentru a dovedi valoarea inestimabilă a prieteniei și a încrederii și pentru a-i salva din nou pe locuitorii din Vale.