X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Justice League (Animat)

Colecția Justice League (Animat)

Această colecție prezintă în detaliu povestea Ligii Dreptății din cadrul Universului de filme de animație DC. Cei mai mari eroi din lume sunt reuniți pentru a forma Liga Dreptății, pentru a combate o amenințare care depășește capacitățile fiecăruia.

Justice League: The Flashpoint Paradox poster8.1

Justice League: Flashpoint Paradox este un film animat cu super-eroi, o adaptare a benzii desenate „Flashpoint” de Geoff Johns și Andy Kubert din 2011. Acesta este regizat de Jay Oliva, iar scenariul ii apartine lui Jim Krieg. Acesta este filmul al 17lea din Universul DC al filmelor animate originale.

În timp ce vizita mormântul mamei lui, plângându-si incapacitatea de a o salva, atunci când ea a fost ucisă într-o invazie de ziua ei când era un copil, Barry Allen (super-eroul super-vitezei cunoscut sub numele de Flash) este avertizat de o spargere la Muzeul Flash de catre Căpitanul Cold, căpitanul Boomerang, Heat Wave, Mirror Master, și Top. Înfrângând pungașii, descoperă că au fost angajați de către dușmanul său profesorul Zoom să-l atragă în capcana ca parte a unui plan de a distruge a Central City. Cu ajutorul echipei Justice League, Barry dejoaca planurile lui Zoom. Desi capturat Zoom ataca cea mai mare slabiciune a lui Barry – moarte mamei lui si incapacitatea lui Flash de a o salva de la pieire, iar Barry sfarseste prin a fugi.

Justice League: War poster7.2

Justice League: War

2 februarie 2014

Liga Dreptatii: Razboi – Femeia Fantastica, o amazoanca superba cu victorii mult prea dezastruase pentru a fi suportate de umilii cetateni ai Washingtonului, Lanterna Verde, protector la universului si un urmarit al Fortelor Aeriene, Bat-man, un adevarat zeu al noptii urmarit de politia din Gotham, Shazam, un baietel foarte inteligent care se poate transforma intr-un super erou printr-un cuvant, Cyborg, un super jucator de fotbal american ce ajunge un experiment stintific, Flah, un tanar politist care isi duce adevarata lupta cu raul cand isi foloseste viteza ce depaseste intelegerea umana si Superman, un kryptonian sub sluja lumii si unicul invincibil al Pamantului. Aparent, acestia nu au nimic in comun, desi toti sunt detestati de oamenii din jur si sunt temuti de lumea obisnuita.

Justice League: Throne of Atlantis poster6.6

In urma Justice League: War, lumea este în pace sau așa pare. Când Atlantis atacă Metropolis pentru moartea regelui lor. Dar Regina are planuri diferite și are nevoie de Justice League pentru a găsi fiul pierdut. Dar în timp ce ei caută, trupele Atlantian; conduse de Ocean Master continua asaltul lor. Cine va câștiga?