X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Jump Street

Colecția Jump Street

O serie de filme bazate pe viața programului Jump Street, o unitate de poliție sub acoperire în care detectivi cu înfățișare tânără se infiltrează în școli și alte medii similare frecventate de minori pentru a investiga infracțiuni.

21 Jump Street poster7.2

21 Jump Street

14 martie 2012

21 Jump Street – O adresă de pomină – Aveau impresia că străzile erau rele, după care s-au întors la liceu. Foști dușmani din liceu, deveniți polițiști și parteneri, nu reușesc să dea lovitura, până când primesc instrucțiuni să pozeze drept elevi și să scoată la suprafață o rețea de traficanți de droguri din fosta lor școală. Trăind din nou ca niște adolescenți, cei doi revin la liceu și pun cazul, și prietenia lor, în pericol, cu rezultate dezastruos de amuzante. Jonah Hill, Channing Tatum și Ice Cube joacă în această comedie de acțiune scandalos de amuzantă.

22 Jump Street poster7

22 Jump Street

5 iunie 2014

22 Jump Street – O altă adresă de pomină – După ce s-au chinuit (de două ori) să-și croiască drumul prin liceu, pe ofițerii Schmidt și Jenko îi așteaptă alte încercări grozave, pentru că acum vor trebui să lucreze sub acoperire într-un colegiu local. Dar atunci când Jenko își întâlnește sufletul pereche în echipa de atletism, iar Schmidt reușește să se infiltreze în boema artistică a facultății, parteneriatul lor începe să scârțâie. Acum, nu trebuie să rezolve doar un caz, ci trebuie să vadă dacă reușesc să construiască între ei o relație matură. Dacă acești doi adolescenți „bătrâni” vor putea să evolueze transformându-se în bărbați adevărați, atunci colegiul ar putea fi cel mai bun lucru care li se întâmplă.