X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Jarhead

Colecția Jarhead

O serie de filme de război al căror titlu provine din termenul de argou folosit pentru a se referi la pușcașii marini ai Statelor Unite. Primul film se bazează pe cartea de memorii cu același nume scrisă de pușcașul american Anthony Swofford în 2003. A fost urmat de continuări direct pe video.

Jarhead poster7

Jarhead

4 noiembrie 2005

Pușcași marini – In vara anului 1990, Anthony Swofford, un tanar de 20 de ani inrolat in generatia a treia, a fost trimis in desertul Arabiei Saudite pentru a lupta in Razboiul din Golf.
Aceasta este povestea neslefuita venita direct din gura acelui copil de 20 de ani, poveste despre un razboi total diferit de cel despre care se vorbea prin ziare si peste tot in rest.

Jarhead 2: Field of Fire poster5.4

Pușcași marini 2: Înapoi în iad – Zguduit de război, caporalului Chris Merrimette ii este data comanda unei unitati și atribuita o misiune pentru a aproviziona un avanpost la distanță. Unitatea este compusa din Cpl. Danny Kettner, caporalul Danielle „Danni” Allen, Rafael soldatul Soto, Justin Private Li și soldatul Khalid Hassan Abu Faisal, un personal al Armatei Naționale Afgane ajuta unitatea să treacă prin traseul stabilit.In timp ce sunt în misiune, unitatea este semnalizata în jos de un sergent major al Fox Navy SEAL special operations și recrutata pentru a ajuta la activitatea sa de a extrage „pachetul” Anoosh din fortareata talibana din Helmand River Valley. Annosh este căutat de către talibani pentru sfidarea Reguli Sharia prin trezirea poporului împotriva tiraniei .

Jarhead 3: The Siege poster5.1

Jarhead 3: The Siege

20 ianuarie 2016

Un grup de puscasi marini trebuie sa protejeze ambasada SUA din Orientul Mijlociu atunci cand sunt atacati de fortele inamice.

Jarhead: Law of Return poster5.6

Jarhead: Law of Return

1 octombrie 2019

Maiorul Ronan Jackson, un pilot de luptă al Forțelor de Apărare din Israel și fiul unui senator al SUA (Robert Patrick), este doborât în timp ce zbura prin spațiul aerian sirian. După ce a supraviețuit miraculos accidentului, Jackson este luat captiv de un grup de milițieni Hezbollah. Filmul urmărește o echipă de soldați de elită, conduși de sergentul Gunnery Dave Torres, în timp ce își riscă propriile vieți în speranța salvării unui aliat pe care nu l-au întâlnit niciodată.