X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Jackass

Colecția Jackass

Filmele Jackass prezintă oameni care fac diverse cascadorii și farse periculoase, grosolane, ridicole și care se rănesc singuri.

Jackass: The Movie poster6.6

Jackass: The Movie

17 octombrie 2002

Jackass: Filmul – Versiunea pentru marile ecrane a celebrului serial de la MTV, „Jackass”, show care se bucura de un real succes in toata lumea, in ciuda situatiilor grotesti si a momentelor de cele mai multe ori gretoase prezentate „fara perdea”.

Jackass Number Two poster7

Jackass Number Two

22 septembrie 2006

Chris Pontius, Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera si intregul echipaj se intorc pe ecran pentru a creste miza mai mult ca niciodata.

Jackass 2.5 poster6.4

Jackass 2.5

18 decembrie 2007

Filmul contine scene care nu au fost incluse in Jackass: Number Two, dar si materiale noi. „Cand am realizat Jackass: Number Two, am filmat mai mult decat pentru un singur film, aveam destul material pentru doua filme. Acum avem ocazia sa aratam lumii si restul materialului”, a declarat Jeff Tremaine, producator si coproducator al Jackass, intr-un comunicat de presa.

Jackass 3D poster7

Jackass 3D

15 octombrie 2010

Johnny Knoxville se întoarce împreună cu gașca sa la vechile obiceiuri în acest al treilea film ce are la bază seria MTV. Noile acrobații periculoase vin de data asta în 3D.

Jackass 3.5 poster6.7

Jackass 3.5

1 aprilie 2011

Pregătiți-vă să fiți șocați! Johnny Knoxville și gașca lui dementă se întorc în „Jackass 3.5”, o compilație făcută din 12 episoade ale infamului show și din materiale noi venite din partea acelor idioți de care ne-am temut la început și pe care acum am ajuns să-i îndrăgim. Pline de cascadorii nemaivăzute, farse și momente stupide, aceste scheciuri episodice includ demențe precum întâlnirea foarte personală a lui Steve-O cu o țestoasă agresivă, Chris Pontius și incredibila sa ciocănitoare, o excursie cu racheta până pe Uranus alături de Bam Margera și o farsă reușită care i s-a făcut, de data asta, chiar lui Johnny Knoxville.

Jackass Forever poster7.1

Jackass Forever

1 februarie 2022

După 11 ani, echipa Jackass s-a întors pentru o nouă cruciadă.