X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
How to Train Your Dragon

Colecția How to Train Your Dragon

Această serie de filme de acțiune și fantezie animate pe calculator urmărește aventurile unui tânăr viking pe nume Hiccup Horrendous Haddock III, fiul lui Stoick cel Mare, conducătorul insulei vikinge Berk. Deși inițial este respins ca un neîndemânatic neîndemânatic și subponderal, el devine în curând renumit ca un curajos expert în dragoni, începând cu Toothless, un membru al rasei rare Furia Nopții, care îi servește drept montura sa zburătoare și cel mai apropiat companion. Împreună cu prietenii săi, el gestionează populația de dragoni aliați ai satului în apărarea căminului său ca lider al unui corp zburător de călăreți de dragoni. Devenind lideri ai neamului lor, Hiccup și Toothless sunt forțați să facă alegeri care vor asigura cu adevărat pacea între oameni și dragoni.

How to Train Your Dragon poster8.1

Cum să îți dresezi dragonul – Studiourile care v-au incantat cu “Shrek,” “Madagascar” si “Kung Fu Panda” va invita acum sa porniti intr-o aventura vesela in lumea mitica populata de vikingii cei puternici si de dragoni neimblanziti.

Hiccup (Sughit), fiul conducatorului vikingilor de pe insula Berk, pare cel mai slab viking dintre toti locuitorii insulei, locuitori aflati intr-un permanent razboi cu dragonii inaripati. Cu un aspect fizic nu tocmai vanjos si cu alte preocupari decat tinerii vikingi de-o seama cu el, Sughit este tinta tuturor ironiilor si o permanenta dezamagire pentru neinfricatul sau tata. Ajuns la varsta la care trebuie sa-si dovedeasca barbatia, Sughit trebuie sa omoare primul sau dragon si sa arate astfel ca merita sa fie fiul tatalui sau. Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar Sughit ajunge sa se imprieteneasca cu cel mai temut dintre dragoni caruia ii da si un nume, Toothless (Stirbul). Prietenia neasteptata dintre cei doi si aventurile pe care le traiesc impreuna vor schimba pentru totdeauna destinul insulei Berk…

How to Train Your Dragon 2 poster7.8

Cum să îți dresezi dragonul 2 – Au trecut cinci ani de când vikingii și dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiț și Știrbul sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peșteră plină de dragoni sălbatici conduși de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiț și Știrbul trebuie iarăși să lupte pentru ceea ce cred, dându-și seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor și-al dragonilor deopotrivă.

How to Train Your Dragon: The Hidden World poster7.4

Cum să-ți dresezi dragonul 3 – DreamWorks Animation prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag.
Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon Furia Nopții a devenit, deja, o aventură de-o viață. Bine ați venit la cel mai uimitor capitol al uneia din cele mai îndrăgite francize din istoria filmului – Cum să-ți dresezi dragonul 3!