X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Hostel

Colecția Hostel

Hostel este un film de groază american din 2005, scris și regizat de Eli Roth. Filmul îl are în rolul principal pe Jay Hernandez și a fost produs de Mike Fleiss, Eli Roth și Chris Briggs, iar Boaz Yakin, Scott Spiegel și Quentin Tarantino au fost producători executivi. Este primul episod al trilogiei Hostel, urmat de Hostel: Partea a II-a (2007) și Hostel: Partea a III-a (2011). Filmul spune povestea a doi studenți care călătoresc prin Europa, care se trezesc pradă unui grup misterios care torturează și ucide victimele răpite.

Hostel poster5.9

Hostel

6 ianuarie 2006

Hostel – Căminul ororilor – Trei prieteni naivi merg la un hostel din Slovacia în căutare de aventuri amoroase, însă ajung să fie victimele unor torturi de neînchipuit.

Hostel: Part II poster5.5

Hostel: Part II

8 iunie 2007

Căminul ororilor 2 – Trei studente americane ce studiază arta la Roma sunt atrase într-o întunecată lume a torturii în această înfricoșătoare continuare a lui Eli Roth a horror-ului care a șocat lumea întreagă. Hotărâte să se rupă de studiu și să vadă Europa, cele trei plănuiesc o călătorie de sfârșit de săptămână și acceptă invitația unei colege de studiu, care le promite o experiență cât se poate de reconfortantă. Numai că ceea ce pentru cineva este relaxare pentru altcineva poate însemna o suferință cumplită.

Hostel: Part III poster4.6

Hostel: Part III

27 decembrie 2011

Căminul ororilor 3 – În acest capitol al popularei francize horror, o petrecere a burlacilor din Las Vegas se transformă într-o baie de sânge pentru toți cei implicați.