X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Guardians of the Galaxy

Colecția Guardians of the Galaxy

O serie de filme cu supereroi bazată pe echipa de supereroi din Marvel Comics Guardians of the Galaxy și care face parte din seria Marvel Cinematic Universe (MCU). Serialul este centrat pe o bandă de foști nelegiuiți intergalactici, care au făcut echipă pentru a proteja Galaxia de amenințările planetare. Condusă de Peter Quill (Star-Lord), echipa îi include pe Gamora, Drax Distrugătorul, Rocket Raccon și Groot.

Guardians of the Galaxy poster8

Gardienii galaxiei – Studiourile Marvel lansează o echipă nouă, Gardienii galaxiei! Aceasta lărgește universul Marvel până în adâncurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezește ținta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce amenință soarta întregului univers, îl face pe Peter să formeze o echipă cu invincibilul Drax Distrugătorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu formă de copac, și cu ratonul Rocket. Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului și posibila amenințare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei este clar că urmează o luptă pe viață și pe moarte pentru a salva lumea așa cum o știm.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 poster7.6

Gardienii galaxiei vol. 2 – Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și menţine unită familia proaspăt dobândită, în timp ce dezvăluie misterele adevăratei origini al lui Peter Quill.