X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Grave Encounters

Colecția Grave Encounters

O serie de filme de groază în stil found footage care se desfășoară într-un spital de psihiatrie bântuit și abandonat.

Grave Encounters poster6.1

Grave Encounters

9 septembrie 2011

Lance Preston si echipa „Grave Encounters” (reality show) filmeaza un episod in Spitalul de Psihiatrie Collingwood, spital abandonat in care se intampla fenomene ciudate de ani de zile.

La inceput ei cred ca sunt doar vorbe si ca nu este nimic ciudat in acel spital. Asa ca se hotarasc sa ramana peste noapte inchisi fara vreo cale de scapare. Dar se vor convinge ca nu este asa cum au crezut.

Grave encounters este un horror filmat in stilul found footage. Filmul reprezinta materialul gasit in urma unor filmari realizate de echipa „Grave Encounters” in spitalul de psihiatrie. Desi parerile criticilor sunt mixte, iar filmul este presarat din loc in loc cu clisee, el ramane fidel genului horror psiologic, acaparandu-si spectatorii cu povestea simpla, dar curata, intr-un crescendo patrunzator.

Grave Encounters 2 poster5.1

Grave Encounters 2

12 octombrie 2012

Alex Wright e un student la film care e obsedat de filmul „Grave Encounter” și vrea să le demonstreze celor care nu au crezut reale întâmplările din film că se înșeală. Împreună cu prietenii lui, Alex merge să viziteze spitalul de psihiatrie în care s-a întâmplat acțiunea din primul „Grave Encounter”. Ceea ce întâlnesc acolo este o entitate malefică de o forță incredibilă, în fața căreia grupul de prieteni se apără cu speranța că lucrurile pe care le știu din filmul de care sunt obsedați îi vor ajuta să supraviețuiască.