X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Goosebumps

Colecția Goosebumps

O serie de filme de comedie horror bazată pe seria de cărți de groază pentru copii Goosebumps de R. L. Stine. Intriga se învârte în jurul monștrilor, demonilor și creaturilor care evadează din cărțile/manuscrisele lor, făcând ravagii în lumea reală.

Goosebumps poster6.3

Goosebumps

5 august 2015

Goosebumps: Îți facem părul măciucă – Un adolescent este supărat pentru că se mută într-un oraș mic, dar se îndrăgostește de noua vecină. Tatăl ei e scriitor de horror și poveștile sale încep să prindă viață.

Goosebumps 2: Haunted Halloween poster5.6

Goosebumps 2: Halloween bântuit – Halloween-ul revine la viață într-o nouă aventură bazată pe seria de cărți pentru copii cu același nume a scriitorului R.L. Stine. Continuarea se învârte în jurul a trei prieteni care trebuie să-l oprească pe Slappy The Dummy de la începerea apocalipsei de Halloween. În micul oraș Wardenclyffe, în noaptea de Halloween, doi băieți pe nume Sonny și Sam găsesc un manuscris numit „Haunted Halloween” într-o casă abandonată, care anterior fusese deținută de R. L. Stine. Când l-au deschis, ei l-au eliberat fără să știe pe Slappy, care intenționează să declanșeze o apocalipsă de Halloween cu ajutorul aliaților săi monștrii. Prietenii întâmpină accidental un nou val de necazuri condus de marioneta Slappy. Acum, Sonny, sora lui, Sarah, și Sam trebuie să lucreze împreună pentru a contracara complotul lui Slappy înainte ca totul să fie pierdut.