X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Ghostbusters

Colecția Ghostbusters

Vânătorii de fantome (Ghostbusters) este un film american de comedie supranaturală din 1984, regizat și produs de Ivan Reitman și scris de Dan Aykroyd și Harold Ramis. Filmul îi are în rolurile principale pe Bill Murray, Aykroyd și Ramis în rolul a trei parapsihologi excentrici din New York City care încep o afacere de prindere a fantomelor. Al doilea film, Ghostbusters II, a fost lansat în 1989.

Ghostbusters poster7.8

Ghostbusters

8 iunie 1984

Vânătorii de fantome – După ce și-au pierdut posturile academice la o universitate de mare prestigiu, o echipă de parapsihologi intră în afaceri ca şi „Vânatori de Fantome”, care extermină strigoi, spiriduşi cât și alte genuri de paraziţi supranaturali. O campanie publicitară dă roade atunci când o frumoasă violoncelistă, angajează echipa pentru a-i curăța locuința foarte dichisită, de demoni ce par să locuiască în frigiderul ei.

Ghostbusters II poster6.6

Ghostbusters II

16 iunie 1989

Vânătorii de fantome II – La cinci ani după ce au învins-o pe Gozer, Vânătorii de fantome sunt în faliment. Când Dana începe să aibă din nou probleme cu fantomele, băieții ies din izolare ca să o ajute şi cu puţin noroc să salveze oraşul New York de la o nouă amenințare paranormală.

Ghostbusters: Afterlife poster7.1

Ghostbusters: Afterlife

11 noiembrie 2021

Vânătorii de fantome: Moștenirea – Dupa ce se mută într-un orăsel liniștit, o mamă și cei doi copii ai săi află că au o strânsă legătură cu echipa originală Ghostbusters și încearcă să înțeleagă moștenirea lăsată în urmă de bunicul familiei.