X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Ghost Rider

Colecția Ghost Rider

Ghost Rider este o serie de filme americane de groază cu supereroi bazate pe personajul cu același nume apărut în Marvel Comics, filmele îl au ca protagonist pe Nicolas Cage în rolul lui Johnny Blaze, un motociclist cascador care își vinde sufletul diavolului și se transformă în justițiarul Ghost Rider.

Ghost Rider poster5.2

Ghost Rider

15 ianuarie 2007

Demonul pe două roți – Pentru a-și salva tatăl muribund, tânărul motociclist cascador, Johnny Blaze își vinde sufletul lui Mefistofele și pleacă de lângă inocenta Roxanne Simpson, dragostea vieții lui. Câteva ani mai târziu, drumul lui Johnny se încrucișează din nou cu Roxanne, acum o reporteriță băgăcioasă și cu Mefistofele, care se oferă să elibereze sufletul lui Johnny dacă Johnny devine fantezistul „Motociclist fantomă”.

Ghost Rider: Spirit of Vengeance poster4.3

Ghost Rider: Demonul răzbunării – Atunci când diavolul revine cu scopul de a prelua lumea în formă umană, Johnny Blaze iese în mod retținut din ascunzătoare pentru a se transforma în eroul supranatural al Motociclistului fantomă – și pentru a salva un băiat de 10 ani de la un sfârșit neplăcut.