X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
From Dusk Till Dawn

Colecția From Dusk Till Dawn

From Dusk till Dawn (Din apus până la răsărit) este un film american de comedie neagră și horror din 1996, regizat de Robert Rodriguez și scris de Quentin Tarantino. Filmul îi are în distribuție pe George Clooney, Tarantino, Harvey Keitel și Juliette Lewis. După ce s-a bucurat de un succes modest la box office, a devenit un film cult. A fost urmat de două prequel-uri direct-to-video, From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money și From Dusk Till Dawn 3: The Hangman’s Daughter. Ambele au fost primite prost de critici. Danny Trejo este singurul actor care apare în toate cele trei, deși Michael Parks apare atât în From Dusk till Dawn, cât și în The Hangman’s Daughter. Rodriguez, Tarantino și Lawrence Bender au fost producători la toate cele trei filme.

From Dusk Till Dawn poster7.2

From Dusk Till Dawn

19 ianuarie 1996

De la apusul la răsăritul soarelui – După ce jefuiesc o bancă în Texas, Seth și Richard iau ostatici un preot și familia lui și fug în Mexic, unde urmau să se întâlnească cu ceilalți hoți. Ajunși la locul de întâlnire, cei doi frați își dau seama că se confruntă cu situații și personaje periculoase și misterioase.

From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money poster4.1

Cinci criminali se aduna pentru a jefui o banca in Mexic. In drumul spre locul intalnirii unul dintre ei are un accident, care va provoca schimbarea totala a planului…

From Dusk Till Dawn 3: The Hangman’s Daughter poster4.8

Actiunea are loc acum 100 de ani in Mexic si spune povestea nasterii printesei vampir Santanico Pandemonium.