X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Father of the Bride (Steve Martin)

Colecția Father of the Bride (Steve Martin)

George Banks este un bărbat obișnuit, din clasa de mijloc, a cărui fiică Annie, în vârstă de 22 de ani, a decis să se căsătorească cu un bărbat dintr-o familie din clasa superioară, dar George nu se poate gândi cum ar fi viața fără fiica sa. Soția sa încearcă să-l facă fericit pentru Annie, dar când nunta are loc la ei acasă și un organizator de nunți străin se ocupă de ceremonie, acesta devine ușor nebun.

Father of the Bride poster6.5

Father of the Bride

20 decembrie 1991

Tatal miresei – Tema tatalui hartuit de gandul ca fiica sa nu mai este un copil, ci o femeie matura, cu viata personala, care doreste sa se casatoreasca. Cand, dupa mai multe luni de la nunta, parintii afla ca vor fi bunici, problemele se complica si mai mult. Dar stupoarea lor este fara margini, cand descopera ca vor fi din nou parinti!
In acest film, remake dupa clasicul lui Spencer Tracy, George si Nina sunt parintii unei fete ”mult prea tanara” pt maritis, Annie. George va trece printr-o faza in care nu poate accepta ca fetita lui a crescut si a devenit femeie. Totul se va dezlantui in momentul in care ea va anunta ca se marita cu un barbat a carui familie este din alta ”clasa” si intr-o clipita pregatirile pt extravaganda nunta vor incepe, contul se va goli vazand cu ochii iar George va trebui sa suporte si un tip de alta origine decat americana care ii va ajuta sa planifice totul pt nunta Situatiile comice se vor tine lant in timp ce el nu-si poate imagina viata fara fiica lui, care va fi sustinuta de mama ei si intr-un fel sau altul va reusi sa-l tina sub control si pe el. Intr-un final George va trebui sa accepte faptul ca si fiica lui a crescut indeajuns incat sa aiba propria viata si ca este timpul sa iasa de sub aripa parintilor.

Father of the Bride Part II poster6

Tatal miresei -Partea a II-a – Remake dupa binecunoscutul film semnat de Vincente Minnelli, „Tatal miresei” reia tema tatalui chinuit de gandul ca fiica lui nu mai este un copil, ci o femeie matura, cu viata personala, care doreste sa se casatoreasca. Cand, dupa mai multe luni de la nunta, parintii afla ca vor fi bunici, problemele lor se complica si mai mult.

Ce il va astepta pe George si cum va face fata acestei situatii in care, de voie de nevoie va trebui sa aiba grija de cele doua doamne insarcinate va face din acest film o veritabila comedie.