X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
DragonHeart

Colecția DragonHeart

Inimă de dragon Cu mult timp în urmă, când maiestuoasele suflătoare de foc se înălțau pe cer, a trăit un cavaler care avea să se întâlnească față în față și din inimă cu cea mai remarcabilă creatură care a existat vreodată – dragonul. Dennis Quaid joacă alături de vocea câștigătorului premiului Oscar, Sean Connery, în această aventură eroică ce strălucește de fantezie și umor. Inimă de dragon este o aventură epică ce va încânta întreaga familie.

DragonHeart poster6.4

DragonHeart

31 mai 1996

Inimă de dragon – Un amestec de aventura, romantism, umor si efecte speciale spectaculoase, Inima de dragon este povestea incredibila a legaturii dintre un om de onoare si o creatura legendara – ultimul dragon.

Regizat de Rob Cohen, filmul aduce in centrul atentiei legatura mai putin obisnuita care se naste intre Bowen (Dennis Quaid), un barbat remarcabil, pe vremuri un luptator neinfricat si o creatura de nici mai mult nici mai putin 18 picioare inaltime si 43 de picioare lungime, un dragon pe nume Draco (Sean Connery), ultimul din specia sa care i se va alatura lui Brown in lupta pentru eliberarea tarii de sub tiranica stapanire a lui Einon (David Thewlis).

DragonHeart: A New Beginning poster4.4

Inimă de dragon: Un nou început – Când grăjdarul Geoff, un băiat orfan, îl găsește pe Drake, ultimul dragon în viață din lume, își dă seama că visul lui de a deveni un cavaler în armură strălucitoare poate deveni realitate. Împreună, Geoff și Drake, ajung eroi. Dar prinși în vâltoarea noii lor vieți, Geoff și Drake nu reușesc să vadă pericolul ce-i pândea și de abia aștepta să-i înhațe.

Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse poster5.1

Inimã de dragon 3: Blestemul vrãjitorului – Cand cavalerul Gareth pleaca in cautarea unei comete care a cazut zvonindu-se ca contine aur, el este socat ca il gaseste pe dragonul Drago. Dupa ce Drago ii salveaza viata lui Gareth ei devin prieteni de nedespartit si trebuie sa lucreze impreuna pentru a infrange un vrajitor demonic.

Dragonheart: Battle for the Heartfire poster5.3

Un dragon pe nume Drago incearca sa puna capat rivalitatii dintre un frate si o sora, ambii avand puteri de dragon.

Dragonheart: Vengeance poster5.3

Dragonheart: Vengeance

4 februarie 2020

Lukas, un tânăr fermier a cărui familie este ucisă de bandiții sălbatici, pornește să se răzbune, formând un trio puțin probabil cu un dragon maiestuos și un mercenar care luptă cu sabia, Darius.