X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Dr. Dolittle

Colecția Dr. Dolittle

Dr. Dolittle este un film de comedie de familie despre un doctor care descoperă că are capacitatea de a vorbi cu (și de a înțelege) animalele.

Doctor Dolittle poster5.4

Doctor Dolittle

26 iunie 1998

Doctorul John Dolittle (Edie Murphy) pare a avea toata lumea la picioarele sale: o sotie frumoasa, doua fiice adorabile si o cariera demna de invidiat.

Totul pare sa fie minunat, pana intr-o seara cand este cat pe ce sa dea cu masina peste un caine. Acesta scoate un latrat foarte ciudat, dupa care dispare. Din acel moment, viata doctorului Dolittle se schimba radical avand in vedere faptul ca de acum inainte el incepe sa comunice cu animalele.

Prietenii, asociatii lui si sotia sa devin foarte ingrijorati de faptul ca Dolittle vorbeste si se intelege atat de bine cu animalele care pur si simplu il invadeaza. Clinica doctorului Dolittle devine un adevarat rai pentru toate animalele care-i calca pragul. De la sobolani, pasari de toate speciile si alte patrupede, toate vin in clinica doctorului Dolittle pentru a sta la taclale si a primi sfaturi medicale din partea inzestratului medic.

Dr. Dolittle 2 poster4.7

Dr. Dolittle 2

22 iunie 2001

Deja celebru, doctorul Dolittle are acum mai multi pacienti – cu douã si mai ales cu patru picioare – decât poate trata. Însã, de data aceasta, noii lui prieteni nu se mai multumesc cu vizitele la cabinet, ci îi solicitã ajutorul pentru a-si salva habitatul din mâinile unor afaceristi fãrã scrupule.

Dolittle concepe un plan pentru a salva pãdurea: trebuie sã gãseascã o specie pe cale de disparitie, protejatã de lege. Astfel, el descoperã un reprezentant al unei specii de ursi din Pacific care trãieste în respectiva pãdure – pe ursoaica Ava. Dar aceasta are nevoie de un partener. Ingeniosul doctor îi gãseste unul – pe Archie, un urs de circ cãruia îi plac reprezentatiile comice si mâncarea de la fast-food.

Împreunã cu credinciosul sãu câine Lucky, doctorul Dolittle îl duc pe Archie în pãdure si încearcã sã-l învete secretele supravietuirii în sãlbãticie. Din pãcate, între Archie si Ava nu se înfiripã nici o legãturã de dragoste, ursoaica nefiind deloc impresionatã de circãriile ieftine ale lui Archie. Colac peste pupãzã, Lucky se îndrãgosteste de o lupoaicã, ceea ce complicã si mai mult lucrurile.

Dr. Dolittle 3 poster3.9

Dr. Dolittle 3

25 aprilie 2006

Maya Dolittle (Kyla Pratt) vrea sã fie numai o adolescentã normalã, dar existã o micã problemã: a mostenit talentul unic al tatãlui ei de a vorbi cu animalele.

Capacitãtile ei speciale o conduc tot timpul înspre locul în care stau animalele, iar prietenii sãi se maimutãresc tot timpul! Aflându-se la o resedintã de vacantã, Maya încearcã sã-si ascundã talentul remarcabil pentru a reusi sã se integreze, dar în momentul în care prietenii sãi se aflã în încurcãturã, ea vine în ajutorul lor asa cum numai o Dolittle o poate face – apelând la ajutorul gãlãgioaselor animale vorbitoare.

Aceastã a treia parte a comicei si cât se poate de popularei serii Dr. Dolittle are mai mult umor decât o grãmadã de maimute la un loc… fiind si mult mai usor sã faci curat dupã!

Dr. Dolittle: Tail to the Chief poster3.9

Maya Dolittle (Kyla Pratt) si credinciosul ei caine Lucky se întorc pentru o noua aventura cuceritoare, de proportii prezidentiale !

Visul Mayei de a merge la Facultatea de Medicina Veterinara mai trebuie sa astepte, caci ea primeste un telefon din partea presedintelui Statelor Unite. Se pare ca Primul Caine al tarii a scapat de sub control, iar presedintele are mare nevoie de ajutorul Mayei. Acum, numai Maya si Lucky mai pot împiedica aceasta catastrofa canina sa evolueze într-o criza nationala de proportii