X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Doctor Who (Peter Cushing)

Colecția Doctor Who (Peter Cushing)

Dr. Who este un personaj bazat pe serialul de televiziune științifico-fantastic BBC Doctor Who. Deși se bazează pe Doctorul care apare în serialul TV, versiunea cinematografică a personajului este fundamental diferită. Personajul, interpretat de actorul Peter Cushing, a apărut în două filme realizate de AARU Productions: Dr. Who and the Daleks (1965), bazat pe serialul televizat The Daleks (1963), și Daleks – Invasion Earth: 2150 A.D. (1966), bazat pe The Dalek Invasion of Earth (1964). Planurile pentru un al treilea film, care urma să se bazeze pe serialul The Chase (1965), au fost abandonate în urma recepției slabe la box office a celui de-al doilea film.

Dr. Who and the Daleks poster5.6

Dr. Who și dalecii – TARDIS, noua lui invenție, îi transportă pe Dr. Who și pe nepoatele sale pe o planetă îndepărtată, unde îi întâlnesc pe daleci, niște extratereștri-cyborg.

Daleks’ Invasion Earth: 2150 A.D. poster5.9

Dalecii invadează Pământul 2150 A.D. – Călătorind într-un viitor în care extratereștrii daleci stăpânesc Pământul, un inventator, nepoatele sale și un polițist se alătură mișcării de rezistență.