X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Die Hard

Colecția Die Hard

O serie de filme de acțiune centrată în jurul personajului John McClane, un detectiv de poliție din New York care se vede nevoit să lupte cu un grup de teroriști în fiecare film.

Die Hard poster8.2

Die Hard

15 iulie 1988

Greu de ucis – Planul polițistul din departamentul de poliție din New York (NYPD) John McClane de a se împăca cu soția sa îndepărtată este aruncat într-o buclă serioasă când la câteva minute după ce ajunge la biroul său, întreaga clădire este asaltată de un grup de teroriști. Cu puțină asistență din partea departamentului de poliție din Los Angeles (LAPD), McClane dorește să salveze ostaticii și să-i pună la pământ pe cei răi.

Die Hard 2 poster7.1

Die Hard 2

2 iulie 1990

Greu de ucis 2 – John McClane este un polițist în afara serviciului blocat cu un sentiment de déjà vu când într-o ajun de Crăciun înzăpezit în capitala națiunii, teroriștii acaparează un aeroport internațional major, ținând mii de călătorii de sărbători ostatici. Comandamentele militare renegate, conduse de un ofițer pungaș complotează pentru a salva un stăpân al drogurilor de justiție și sunt pregătiți pentru fiecare contingență, cu excepția unei: actele de eroism ale lui McClane.

Die Hard: With a Vengeance poster7.6

Greu de ucis 3 – Detectivul din New York, John McClane, se întoarce și lovește fundurile rele în cea de-a treia parte a acestei serii de acțiune, care îl găsește în echipă cu civilul Zeus Carver pentru a preveni pierderea vieților nevinovate. McClane credea că a văzut totul, până când un geniu pe nume Simon îl angajează pe McClane, pe noul său „partener” – și orașul său iubit – într-un joc mortal care le cere concentrarea.

Live Free or Die Hard poster7.1

Greu de ucis 4 – John McClane s-a întors și este mai rău decât oricând și de data aceasta lucrează pentru securitatea patriei. El solicită serviciile unui tânăr meșteritor în încercarea sa de a opri un inel de teroriști pe Internet care intenționează să preia controlul asupra infrastructurii informatice a Americii.

A Good Day to Die Hard poster5.2

A Good Day to Die Hard

6 februarie 2013

Și mai greu de ucis – Polițistul iconoclast „nu-lua-niciun-prizonier” John McClane, se află pentru prima dată pe teren străin, după ce călătorește la Moscova pentru a-l ajuta pe fiul său capricios Jack – fără să știe că Jack este într-adevăr un agent CIA extrem de bine instruit pentru a opri un jaf de arme nucleare. Cu lumea interlopă rusă în urmărire și luptând contra cronometru până la război, cei doi McClane descoperă că metodele lor opuse îi transformă în eroi de neoprit.