X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Deep Blue Sea

Colecția Deep Blue Sea

Deep Blue Sea (Marea albastră adâncă) este un film american de groază științifico-fantastic din 1999, regizat de Renny Harlin. Are în rolurile principale pe Saffron Burrows, Thomas Jane, Samuel L. Jackson, Michael Rapaport și LL Cool J. Au urmat două continuări direct pe video în 2018 și 2020.

Deep Blue Sea poster5.9

Deep Blue Sea

28 iulie 1999

Rechinii Ucigași – Dr. Susan McAlester (Saffron Burrows) e pe cale să facă o descoperire revoluționară și să găsească soluția pentru regenerarea celulelor encefalice și un tratament pentru vindecarea bolii Alzheimer. Dar pentru a-și atinge scopul, Susan face experimente pe rechini, modificându-le succesiv structura ADN-ului, facându-i mai inteligenți, mai rapizi, mai periculoși și transformându-i din animale de pradă în monștri însetați de sânge și mai ales de răzbunare…

Deep Blue Sea 2 poster3.4

Deep Blue Sea 2

17 aprilie 2018

Deep Blue Sea 2 – Un miliardar crează cinci rechini-taur modificați genetic, ce urmează să producă haos pentru un grup de oameni de știință ce se află într-un laborator izolat.

Deep Blue Sea 3 poster4.7

Deep Blue Sea 3

25 august 2020

Deep Blue Sea 3 – Studiind efectele schimbărilor climatice în largul coastei Mozambicului, un biolog marin și echipa sa se confruntă cu trei rechini tauri îmbunătățiți genetic. Acum, o nouă baie de sânge așteaptă să se întâmple în numele științei. Oare oamenii nu vor învăța niciodată?