X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Cruel Intentions

Colecția Cruel Intentions

Cruel Intentions (Intenții crude) este un film american din 1999, o dramă romantică pentru adolescenți, scris și regizat de Roger Kumble, în care joacă Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Reese Witherspoon și Selma Blair. Filmul este o adaptare a romanului Les Liaisons dangereuses, scris de Pierre Choderlos de Laclos în 1782, dar a cărui acțiune se petrece printre adolescenții bogați care frecventează un liceu din New York în loc de Franța secolului al XVIII-lea. Filmul a început ca un film independent cu buget mai mic, dar a fost preluat de Columbia Pictures și lansat la 5 martie 1999. În ciuda recenziilor mixte ale criticilor, performanțele lui Gellar, Philippe și Witherspoon au fost lăudate. Cruel Intentions a fost un succes de box office, câștigând 76 de milioane de dolari și generând alte două filme, ambele direct pe video.

Cruel Intentions poster6.8

Cruel Intentions

5 martie 1999

Tentația seducției – Cinica Kathryn Merteuil (Sarah Michelle Gellar) face un pariu cu fratele ei vitreg, Sebastian Valmont (Ryan Phillippe), care presupune seducerea inocentei Annette Hargrove (Reese Witherspoon), care si-a propus sa ramana virgina pana cand va cunoaste dragostea adevarata. Daca Sebastian nu va reusi sa o cucereasca pe fermecatoarea Annette, Kathryn se va alege cu fabuloasa lui masina. Dar daca acesta isi va atinge scopul, va obtine dragostea singurei femei pe care stie ca nu o poate avea: pe Kathryn. Insa in jocul seductiei, unde orice metode sunt permise, exista o singura interdictie: sa nu te indragostesti…

Cruel Intentions 2 poster4.3

Cruel Intentions 2

9 noiembrie 2000

Tentația seducției 2 – Scoala n-a fost niciodata mai captivanta sau mai provocatoare ca acum, când un cuplu de frati fara scrupule isi pune in minte sa-si dea unui celuilalt o lectie, in aceasta urmare delicioasa a filmului „Tentația Seducției”. Când rebelul Sebastian este trimis la New York, pentru a locui impreuna cu tatal si mama sa vitrega, dupa ce a fost dat afara de la inca o scoala particulara cu pretentii, pare a-si fi gasit, in sfârsit, perechea, in sora sa vitrega la fel de frumoasa si de intriganta, Kathryn. Intâlnind-o pe minunata si inocenta Danielle , Sebastian ia hotarârea de a-si lasa trecutul in urma si de a deveni un barbat fidel. Totusi, Kathryn are alte planuri. Dupa ce a fost inselata de Sebastian, isi jura sa le dea cât de multe batai de cap se poate celor doi, aruncându-le tot felul de momeli.

Cruel Intentions 3 poster4.6

Tentația seducției 3 – Cand diabolicul lor pariu de a seduce si abandona doua colege de scoala se termina printr-o remiza, Jason (Nathan Wetherington) si Patrick (Kerr Smith) – doi dintre cei mai depravati studenti din Colegiul Prestridge – isi indreapta acum privirile catre marele premiu: Cassie Merteuil (Kristina Anapau), o femeie extrem de rece si calculata, care va aduce manipularea sexuala la un nivel complet diferit de placere si durere.