X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Coming to America

Colecția Coming to America

Coming to America este o comedie romantică americană din 1988 regizată de John Landis și bazată pe o poveste creată inițial de Eddie Murphy, care a jucat și rolul principal. În film mai joacă Arsenio Hall, James Earl Jones, Shari Headley și John Amos. Eddie Murphy joacă rolul lui Akeem Joffer, prințul moștenitor al națiunii africane fictive Zamunda, care călătorește în Statele Unite în speranța de a găsi o femeie cu care să se căsătorească. O continuare, Coming 2 America, a fost lansată pe 4 martie 2021.

Coming to America poster7.1

Coming to America

29 iunie 1988

Un prinț în America – Prințul Akeem, moștenitorul tronului din Zamunda, părăsește paradisul tropical al regatului în căutarea reginei sale. Ce loc mai bun decât Queens (Regine), New York să-și găsească mireasa? Însoțit de slujitorul și prietenul său loial, Semmi, Akeem încearcă să se amestece ca un american obișnuit și să înceapă căutarea.

Coming 2 America poster5.3

Coming 2 America

4 martie 2021

Coming 2 America – La cea de-a 30-a aniversare a nunții sale cu Lisa McDowell, prințul Akeem din Zamunda este convocat în fața tatălui său pe moarte, regele Jaffe Joffer. Jaffe și șamanul său Baba îi dezvăluie unui Akeem nedumerit că a născut un fiu în timpul primei sale vizite în Queens, New York, după ce asistentul său Semmi a adus două femei să-și petreacă noaptea cu ele în timp ce Akeem încă își căuta viitoarea regină. Așa cum tradiția Zamundiană cere ca doar un succesor masculin să poată moșteni tronul, iar Akeem nu a avut decât fiice, Akeem este nevoit să călătorească înapoi în Queens pentru a-și recupera fiul. Dacă nu, Zamunda s-ar putea confrunta cu o preluare ostilă a națiunii vecine militariste Zamunda, Nexdoria, al cărei dictator, generalul Izzi (fratele viitoarei mirese aranjate de Akeem), a făcut presiuni pentru ca fiica cea mare a lui Akeem, Meeka, să se căsătorească cu fiul său, Idi.