X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Cities of Love

Colecția Cities of Love

O serie de filme care ilustrează universalitatea iubirii în marile orașe din întreaga lume. Fiecare episod este un lungmetraj colectiv compus din nu mai puțin de 10 segmente – create de regizori din întreaga lume.

Paris, Je T’Aime poster7.2

Paris, Je T’Aime

21 iunie 2006

Orașul iubirii – În Paris, dragostea e pretutindeni. În barurile și cafenelele orașului. Sub Turnul Eiffel. Chiar și în metroul care merge pe sub străzi. În Paris, je t’aime, pregatiți-vă să vedeți orașul într-un mod cum nici nu v-ați putea imagina. Este Parisul văzut prin ochii celor mai aclamați cineaști din lume, incluzându-i pe: frații Coen, Gus Van Sant, Isabel Coixet, Walter Salles, Alexander Payne sau Sylvain Chomet.

Fiecărui regizor i s-a cerut să spună o poveste, plasată într-unul dintre cartierele orașului. Rezultatul este un caleidoscop de bucurii, separări, imprevizibile întâlniri ciudate și, mai ales, de iubire. Cu o incredibilă distribuție internațională, incluzând actori ca Natalie Portman, Fanny Ardant, Elijah Wood, Nick Nolte, Juliette Binoche și Steve Buscemi, Paris, je t’aime vă va arăta o față a Parisului pe care nu ați mai văzut-o niciodată, și vă va reaprinde flacăra pentru cel mai romantic oraș de pe Glob.

New York, I Love You poster6.2

New York, I Love You

6 septembrie 2008

New York, te iubesc – O antologie îndrăzneață, proiectul cinematografic New York, I Love You prezintă altoirea a mai multe povești de dragoste petrecute în una dintre cele mai iubite metropole ale lumii: New York.

La fel ca si filmul „Paris, je t’aime” din anul 2006, „New York, I Love You” face parte dintr-o serie de productii care prezinta povesti de iubire grevate pe fundalul metropolelor lumii, prin intermediul unor scurtmetraje ce poarta semnatura unor regizori celebri si reunesc in distributie o multime de actori populari ai momentului. „New York, I Love You” este o antologie compusa din 12 scurtmetraje de cate 10 minute fiecare, care lanseaza ideea ca in orasul care nu doarme niciodata, dragostea este prezenta intotdeuna in gandurile tuturor locuitorilor. Fie ca este vorba de Central Park si Manhattan sau de Tribeca si Brooklyn, un caleidoscop de relatii interumane spontane, electrizante si surprinzatoare fac inima orasului sa bata cu putere. In viitor se intentioneaza ca aceste doua pelicule care celebreaza iubirea pe continentul european si pe continentul nord-american sa fie intregite cu alte trei productii, care sa elogieze acest frumos sentiment pe continentul asiatic (Shanghai), pe continentul sud-american (Rio de Janeiro) si pe continentul african.

Berlin, I Love You poster4.6

Berlin, I Love You

8 februarie 2019

O antologie care cuprinde 10 povestiri de dragoste care au loc în capitala germană.