X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Cinderella Story

Colecția Cinderella Story

A Cinderella Story este o comedie romantică americană din 2004, regizată de Mark Rosman, scrisă de Leigh Dunlap și interpretată de Hilary Duff, Chad Michael Murray, Jennifer Coolidge și Regina King. O modernizare a legendei populare clasice a Cenușăresei, intriga filmului se învârte în jurul a două prietene de corespondență de pe internet care plănuiesc să se întâlnească în persoană la balul de Halloween al liceului lor. Filmul a fost urmat de cinci continuări direct pe video, Another Cinderella Story (2008), A Cinderella Story: Once Upon a Song (2011), A Cinderella Story: If the Shoe Fits (2016), A Cinderella Story: Christmas Wish (2019), și A Cinderella Story: Starstruck (2021). Continuările care folosesc temele și situațiile, dar nu conțin niciun personaj din primul film. Spre deosebire de primul film, continuările includ, de asemenea, teme muzicale, de dans și de vacanță.

A Cinderella Story poster5.9

A Cinderella Story

10 iulie 2004

O Cenușăreasă modernă – Adolescenta Sam îl întâlnește pe băiatul visurilor ei la dans, înainte de a se întoarce la muncă în restaurantul mamei vitrege. Îi poate oare reuni celularul pierdut?

Another Cinderella Story poster5.7

Another Cinderella Story

16 septembrie 2008

O altă cenușăreasă modernă – Bazat pe povestea clasica a Cenușăresei, dar adaptat într-o manieră modernă și revoluționară, filmul „Another Cinderella story” o are în centrul acțiunii pe simpatica adolescentă Mary, care locuiește împreună cu mama ei vitregă Dominique Blatt – o fostă vedetă pop – și cu cele două surori vitrege pe nume Britt și Bree. Fiind foarte talentată la dans, Mary visează să studieze în Manhattan și să întâlnească marea dragoste a vieții, dorință ce pare să i se împlinească atunci când il cunoaște pe Joey Parker, un cântăreț popular al cărui nume de scenă este J.P.

A Cinderella Story: Once Upon a Song poster5.9

Povestea Cenușăresei 3: A fost odată un cântec – Katie (Lucy Hale) visează să ajungă o cântăreață faimoasă, însă malițioasa ei mamă vitregă și fiica acesteia fac tot posibilul să îi îngreuneze existența. Fata se îndrăgostește de Luke (Freddie Stroma), un tânăr interpret foarte popular, și încearcă să-l impresioneze prin vocea ei, însă fără să își dezvăluie identitatea.

Cunoscându-i secretul, sora ei vitregă pretinde că ea este misterioasa cântăreață și acaparează întregul interes al băiatului. Atunci, Katie va trebui să își înfrunte invidioasele rude pentru a-și putea trăi visele și a-i mărturisi lui Luke sentimentele ei.

A Cinderella Story: If the Shoe Fits poster5.6

O versiune muzicala contemporana a clasicii povesti a Cenusaresei in care fata vitrega sluga spera sa concureze intr-o competitie muzica pentru un star pop celebru.

A Cinderella Story: Christmas Wish poster5.2

Un basm cu Cenușăreasa: Dorință de Crăciun – În ciuda unei mame vitrege vanitoasă și a surorilor rele, o cântăreață aspirantă lucrează ca elf într-un târg de Crăciun și își găsește propriul miracol de sărbători.

A Cinderella Story: Starstruck poster5.3

Finley Tremaine, o fată de la fermă dintr-un orășel mic, tânjește să își deschidă aripile și să se înalțe ca artistă aspirantă. Când o echipă de filmare de la Hollywood sosește în orășelul ei adormit, ea este hotărâtă să obțină un rol în producție și să capteze atenția chipeșului actor principal Jackson Stone. Din nefericire, o audiție ratată o forțează să își schimbe cursul. Acum, deghizată în cowboy „Huck”, Finley are în sfârșit marea ei șansă. Dar poate păstra șarada secretă față de toată lumea, inclusiv față de mama ei vitregă malefică și de frații vitregi vicleni?