X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Charlie's Angels

Colecția Charlie's Angels

O franciză media americană care urmărește aventurile Îngerilor, o echipă de femei care lucrează pentru Townsend Agency, o agenție de detectivi particulari, sub conducerea lui Charlie Townsend, șeful lor nevăzut. Seria de filme este o continuare a poveștii cu generațiile ulterioare de Îngeri.

Charlie’s Angels poster5.6

Charlie’s Angels

2 noiembrie 2000

Îngerii lui Charlie – Trei tinere, detectivi particulari de elită, înarmate cu aparatură de înaltă tehnologie, vehicule super-performante, tehnici de arte marțiale și o mare varietate de deghizări, își pun în valoare calitățile deosebite pe pământ, în apă și în aer cu scopul de a da de urma unui geniu al computerelor răpit și a evita capturarea unui software strict secret, de identificare a vocii, de către răufăcători.
Ele sunt frumoase, strălucitoare și lucrează pentru Charlie. În „Îngerii lui Charlie”, reeditarea sexy și spectaculoasă a serialului de comedie cu acțiune din anii ’70, Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) și Alex (Lucy Liu), împreună cu partenerul lor de încredere, Bosley (Bill Murray), trebuie să stopeze un plan elaborat de răzbunare criminală care, pe lângă faptul că ar putea distruge intimitatea tuturor locuitorilor acestei planete, ar atrage după sine sfârșitul lui Charlie și a Îngerilor săi.

Charlie’s Angels: Full Throttle poster4.9

Îngerii lui Charlie: În goană mare – Îngerii se pregătesc să lovească fără avertisment atunci când lucrează sub acoperire pentru a recupera două inele din argint care au dispărut. Acestea nu sunt inele obișnuite. Ele conțin informații valoroase codificate care relevă identitățile noi ale fiecărei persoane din Programul Federal de Protejare a Martorilor.