X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Camp Rock

Colecția Camp Rock

Dublu proiect de lege cu filme muzicale Disney. În „Camp Rock” (2008), Mitchie Torres este un tânăr muzician talentat care are ocazia de a participa la prestigioasa tabără de muzică Camp Rock. La început, Mitchie este ușor intimidată de competitivitatea unora dintre colegii ei de tabără, dar în curând se acomodează și se împrietenește cu Caitlyn, o fată cu picioarele pe pământ care visează să devină producător muzical. Cu ajutorul lui Caitlin și al unor instructori precum Shane Gray. În „Camp Rock 2: The Final Jam” (2010), Mitchie se întoarce la Camp Rock pentru vară, împreună cu Shane, Nate și Jason. Mitchie se bucură de petrecerea timpului cu prietenii ei și de scrierea de noi cântece, dar curând apar probleme când tabăra rivală, Camp Star, oferă o concurență acerbă și pune în pericol viitorul Camp Rock. Membrii fiecărei tabere trebuie să se lupte folosind talentele lor muzicale.

Camp Rock poster5.1

Camp Rock

20 iunie 2008

Tabăra de rock – Filmul focalizează pe povestea unei adolescente foarte talentate, Mitchie Torres, dornică să devină cântăreață pop. Astfel se hotărăște să-și petreacă o vară la o tabără de prestigiu de rock, dar familia ei nu își poate permite o tabără scumpă, așa că mama ei se angajează la tabără ca bucătar, iar Mitchie poate participa la cursuri cu condiția să ajute în bucatarie între cursuri. Însă după ce se împrietenește cu Caitlyn, este intimidată de talentata Tess Tyler și astfel este nevoită să ducă o viață dublă și să ascundă faptul că este fiica bucătăresei. Când un star pop adolescent o aude cântând, fără să o vadă, însă, este complet uluit și stabilește să găsească fata din spatele minunatei voci pe care a auzit-o întâmplător. Dar, mai întâi, ea trebuie să se confrunte cu temerile ei, să iasă din bucătărie direct în lumina reflectoarelor.

Camp Rock 2: The Final Jam poster5.2

Camp Rock 2: The Final Jam

17 septembrie 2010

Tabăra de rock 2: Competiția finală – Mithchee Torres se întoarce la Camp Rock, de data asta alături de verișoara ei, Riley Torres. Connect 3 stabilește că tema taberei va fi înregistrarea. Cei prezenți trebuie să-și compună cântecele și cei mai buni vor primi o înregistrare profesionistă a pieselor. Tess îi spune lui Riley că dacă reușește să o ducă la petrecerea lui Taylor Swift, poate mai apoi să fie prietena ei. Mitchee este deranjată ca Riley și Tess petrec relativ mult timp împreună, așa că Tess încearcă să-i intre pe sub piele lui Mitchee. Dar prietenia lor nu durează mult, pentru că Tess află că Mitchee și Shane se întâlnesc în secret și vrea să deconspire totul.