X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Caballeros

Colecția Caballeros

Îmbarcați-vă în aventuri palpitante în America de Sud și Mexic în două filme de lung metraj, Saludos Amigos și continuarea sa The Three Caballeros, pentru prima dată împreună într-o singură colecție de DVD-uri! Alăturați-vă lui Goofy, Donald Duck și Walt Disney însuși în timp ce experimentează toată muzica, frumusețea și emoția pe care America Latină le are de oferit. Walt și echipa sa de artiști, muzicieni, scriitori și animatori spun Adios! în SUA pentru a explora inima și sufletul Americii Latine. În Saludos Amigos, ei călătoresc în locuri distractive și interesante și își surprind aventurile pe parcurs. În continuare, este rândul lui Donald să facă o călătorie fantastică prin aceste ținuturi pline de culoare alături de prietenii săi Joe Carioca și Panchito în The Three Caballeros. Cu un dans vesel și muzică antrenantă, este o sărbătoare de care se va bucura întreaga familie!

Saludos Amigos poster6.1

Saludos Amigos

24 august 1942

”Buna ziua, prieteni” este un film marca Walt Disney ce cuprinde patru povesti ale personajeor Disney in America de Sud. Prima poveste intitulata ”Lacul Titicaca”ni-l infatiseaza pe ratoiul Donald si aventurile sale impreuna cu o lama incapatanata.”Pedro”- un avion bebelus ce zboara deasupra Anzilor;” Gaucho Goofy”- aici petrecem impreuna cu Goofy, un puternic si călit cowboy american, care vine in Argentina, unde devine „gaucho” si nu se prea intelege cu calul sau. Si in ”Aquarela do Brasil” Donald Duck ajunge la Rio de Janeiro si se intalneste cu bunul sau prieten Joe Carioca care-i arata lui Donald frumoasa Copacabana Beach, loc de joaca de la Rio, în ritm de samba. Carnavalul de la Rio care tine 3 zile este plin de cantece, dansuri si petreceri.

The Three Caballeros poster6.3

De ziua lui Donald primește o cutie cu trei cadouri înăuntru. Cadourile, un proiector de film, o carte pop-up și o pinata, îl poartă pe Donald în aventuri sălbatice prin Mexic și America de Sud.