X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Bring It On

Colecția Bring It On

O colecție de filme despre majorete și echipele lor

Bring It On poster6.1

Bring It On

25 august 2000

Majoretele – Un film extrem de amuzant despre lumea majoretelor și strategiilor de „dans” specifice. Un film care ne duce mai departe de a privi doar dansurile pe muzică a frumoaselor brunete și blonde și ne arată această lume pe care nu o cunoșteam: lumea cheerleading-ului. Cu drame, bucurii și, bineînțeles Campionatul Mondial de Majorete.

Adolescenta Torrance Shipman isi da seama ca treaba de capitan al echipei de majorete a liceului, campioana ultimilor 6 ani de competitii, nu este atat de usoara precum credea. Parintii ei vor ca Torrance sa isi concentreze atentia asupra temelor si studiului, prietenul ei vrea ca aceasta sa isi petreaca mai mult timp cu el si Torrence afla ca fostul capitan al echipei a furat cele mai bune miscari ale lor de la alte echipe. Mai mult, Isis, capitanul unei echipe din cealalta parte a orasului, ameninta ca ei vor castiga campionatul din acest an.

Bring It On Again poster4.4

Bring It On Again

13 ianuarie 2004

Majoretele – Mize mai mari, ritmuri mai fierbinti, mai multa atitudine. Ele aduc miscarile…Ele aduc ritmurile…

Acum „Majoretele” va ofera un nou spectacol seducator si antrenant, in aceasta continuare a productiei de succes Bring It On.

Este pura euforie cand intra in scena noile majorete din concursul echipelor de animatoare! O echipa de majorete aflata in plina ascensiune alimenteaza farmecul acestei excelente comedii, ce continua traditia valorilor existente in colegiile americane: istetime, spirit si ambitie.

Bring It On: All or Nothing poster5.5

Majoretele: Totul sau nimic – Brittney Allen este cea mai populara fata din liceu, sefa majoretelor, iar prietenul ei este cel mai frumos baiat din liceu. Cand aceasta se muta cu parintii in alt oras, viata ei se schimba radical. Parasind elegantul liceu Pacific Vista si ajungand la Crenshaw, va vedea diferentele intre ea si noile colege, cu care va avea multe conflicte, in special cu sefa majoretelor, Camile. Insa cand reuseste sa intre in echipa majoretelor, intalneste fosta echipa la un concurs intre orase pentru aparitia in videoclipul Rihannei, insa doar o echipa isi va vedea visul cu ochii.

Bring It On: In It to Win It poster5

Majoretele: Totul pentru victorie – Carson o eleva in ultimul an la liceul Southern California este hotarata sa isi conduca echipa (West High Sharks) la victorie in campionatul national de majorete. Aceeasi dorinta o are si Brooke pentru echipa ei ( East High Jets)din New York.

In timp ce tensiunea creste intre cele doua echipe Carson se indragosteste de Penn, nearealizand ca acesta este membru in echipa adversa East High Jets. Cand Brooke afla de cei doi indragostiti o provoaca pe Carson la un duel de aclamatii intre ele doua. Spiritele se cam incing si se ajunge ca cele doua echipe sa fie eliminate din competitie.

Cu visele lor spulberate liderii celor doua echipe realizeaza ca trebuie sa ia masuri drastice pentru a ramane in concurs.

Bring It On: Fight to the Finish poster5

Majoretele: Luptă până la capăt – „Bring It On: Fight to the Finish” este a cincea parte a seriei. De data aceasta povestea este diferită. Totul începe în vestul L.A.-ului, unde Lina și echipa ei mai au puțin până la atingerea pragului cel mare. Dar acest vis este spulberat de mama Linei, care se căsătorește cu un bărbat din Malibu, iar mutarea devine iminentă. Când totul pare pierdut, sora vitregă a Linei – căpitanul celor de la Malibu Lion – o convinge pe Lina să se alăture lor și să îi conducă spre victoria împotriva Jaguarilor.

Bring It On: Worldwide #Cheersmack poster4.2

Când Destiny, căpitanul echipei „The Rebels”, de trei ori campioană națională, este provocată la o confruntare globală a majoretelor de către o echipă nouă și dificilă numită „The Truth”, Zeița majoretelor organizează o bătălie virtuală pentru echipe din întreaga lume. Se pare că întreaga lume vrea să o doboare pe Destiny și echipa ei, și s-ar putea să reușească, dacă Destiny nu se ridică la înălțimea provocării, nu-și lasă orgoliul deoparte și nu-și dă seama cine sunt adevărații ei prieteni.