X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Blair Witch

Colecția Blair Witch

O serie de filme de groază psihologică de tip found footage despre o legendă locală cunoscută sub numele de Blair Witch.

The Blair Witch Project poster6.5

Proiect: Vrăjitoarea – Pe 21 octombrie 1944, Heather Donahue, Joshua Leonard și Michael Williams intrau în pădurea Black Hills (Maryland) cu scopul realizării unui film documentar despre o legendă locală: „The Blair Witch” (vrăjitoarea din Blair). De atunci, nu s-a mai auzit nimic de ei.

Un an mai târziu, a fost găsit materialul filmat. I s-a dat un nume – „Proiectul Blair Witch” – acestei, de fapt, mărturii. Ea descrie cele cinci zile cumplite petrecute de cineaști în pădurea Black Hills, surprinzând întâmplările înspăimântătoare ce au condus la dispariția grupului.

Book of Shadows: Blair Witch 2 poster4

Un grup de fani entuziasti ai mitului Vrãjitorii din Pãdurea Blair merg in Burkittsville pentru a filma si dezvãlui o datã pentru totdeauna adevãrul.

Blair Witch poster5

Blair Witch

15 septembrie 2016

După ce descoperă o filmare care pare să prezinte experiența surorii lui în pădurea demonică Blair Witch, James pornește, alături de câțiva prieteni, către pădurea în cauză pentru a-si găsi surioara pierdută.