X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Bill & Ted's Most Excellent

Colecția Bill & Ted's Most Excellent

Trei aventuri excelente – „Bill & Ted’s Excellent Adventure” (1989), „Bill & Ted’s Bogus Journey” (1991) și „Bill & Ted Face the Music” (2020), cu Alex Winter în rolul lui William „Bill” S. Preston, Esq. și Keanu Reeves în rolul lui Ted „Theodore” Logan – The Wyld Stallyns!

Bill & Ted’s Excellent Adventure poster6.9

Tropaind prin istorie – Bill (Alex Winter) si Ted (Keanu Reeves) sunt doi adolescenti care trebuie sa treaca testul la istorie, astfel unul dintre ei va fi trimis la scoala militara. Solutia pe care cei doi o cauta la aceasta problema chiar le va pica din cer, sub forma unei masini a timpului din viitor, care ii va ajuta sa cunoasca si sa aduca in prezent personalitati precum Socrate, Napoleon, Sigmund Freud sau Abraham Lincoln.

Bill & Ted’s Bogus Journey poster6.3

Bill și Ted merg în iad – După ce personalități marcante din trecut au fost alături de Bill (Alex Winter) și Ted (Keanu Reeves) și i-au ajutat, copiile lor robotizate care vin din viitor se află aici pentru a-i distruge, chiar înainte de a câștiga cel mai important concurs pentru ei. Numai că, nici morți, Bill și Ted nu se lasă învinși, ajungând chiar până la Dumnezeu pentru a-și recăpăta viețile.

Bill & Ted Face the Music poster5.9

Bill și Ted salvează universul – Mizele sunt mai mari ca oricând pentru călătorii în timp William „Bill” S. Preston Esq. și Theodore „Ted” Logan. Cei doi prieteni, care acum sunt de vârstă mijlocie, nu și-au împlinit destinul rock and roll, așa că pornesc într-o nouă aventură când un vizitator din viitor îi avertizează că doar cântecul lor poate să salveze viața așa cum o știm. În tot acest timp, ei vor fi ajutați de fiicele lor, un nou set de figuri istorice și câteva legende muzicale, ca să salveze lumea și să aducă armonie în univers.