X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Battlestar Galactica (Reboot)

Colecția Battlestar Galactica (Reboot)

Urmărește încercările navei Flotei Coloniale Battlestar Galactica în timp ce îi conduce pe ultimii oameni rămași în căutarea Pământului. Au trecut 40 de ani de când cele 12 colonii ale omenirii au primit vești de la progeniturile lor, Cylonii – creaturi robotice care s-au ridicat și au declarat război stăpânilor lor, apoi au dispărut. Într-o lovitură bruscă și devastatoare, Cylonii se întorc și fac prăpăd în colonii, ajutați de variante Cylon cu aspect uman și de un al cincilea columnist involuntar. Atacul îl forțează pe comandantul William Adama să cheme în acțiune nava sa de război, Battlestar Galactica, care este o piesă de muzeu, și în curând compania sa de piloți de vânătoare experimentați aruncă în aer invadatorii. Dar cele mai bune eforturi ale lor nu pot împiedica distrugerea coloniilor. Fugind de genocidul Cylonilor, Galactica conduce o flotă de supraviețuitori dezordonată într-o căutare solitară pentru a găsi cea de-a 13-a colonie legendară a umanității – o planetă cunoscută sub numele de Pământ.

Battlestar Galactica: Razor poster7.6

Battlestar Galactica: Tăișul – Actiunea din Razor incepe cu primele zile ale numirii lui Lee Adama in functia de comandant al navei interstelare Pegasus, mai precis aceasta acopera perioada de mijloc a sezonului al 2-lea al serialului Battlestar Galactica. Prin intermediul flashbackurilor, aflam acum care au fost actiunile Amiralului Helena Cain din timpul atacurilor Cylonilor, aflata la comanda Pegasus-ului. De asemenea aflam de rivalitatea dintre Helena Cain si William Adama, rivalitate care se extinde asupra membrilor echipajelor celor doua nave de razboi interstelare, Galactica si Pegasus. Lee Adama si Kara Thrace sunt prinsi in mijlocul acestei dispute si trebuie sa decida din care tabara fac parte. Desi metodele sunt importante acum tot ceea ce conteaza se rezuma la supravietuire si gasirea celei de-a 13-a colonii, Pamantul.

Battlestar Galactica: The Plan poster6.9

Battlestar Galactica: Planul – Cylonii ataca pe neastepatate Coloniile din Galaxie. Ei preiau puterea, iar unii cyloni, trimisi cu mult timp in urma pe aceste Colonii, avand chipul si infatisarea oamenilor, se activeaza pentru lupta, sub conducerea lui Brother Cavil. Lupta va fi una dura, atat materiala cat mai ales mentala, datorita unor framantari interioare ale oamenilor si a cylonilor ce devenisera umani….

Battlestar Galactica: Blood & Chrome poster6.9

Aventurile tanarului William Adama in Primul razboi Cylon.