X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Back to the Future

Colecția Back to the Future

O serie de filme de comedie științifico-fantastică americană care urmărește aventurile unui elev de liceu, Marty McFly, și ale unui om de știință excentric, Dr. Emmett L. Brown, în timp ce folosesc o mașină a timpului DeLorean pentru a călători în timp în diferite perioade din istoria orașului Hill Valley, California.

Back to the Future poster8.5

Back to the Future

3 iulie 1985

Înapoi în viitor – Adolescentul din anii 80 Marty McFly este trimis în mod accidental înapoi în timp în anul 1955, perturbând din neatenție prima întâlnire a părinților lui și atrăgând interesul romantic al mamei sale. Marty trebuie să repare pagubele istoriei prin reaprinderea dragostei părinților săi și – cu ajutorul prietenului său inventator excentric doctorul Brown – să se întoarcă în 1985.

Back to the Future Part II poster7.8

Înapoi în viitor 2 – Adolescentul Marty abia a revenit în anul 1985, în prezentul îmbunătățit ca efect al intervenției sale din primul film, că Doc își face apariția în mașina timpului, pentru a-l avertiza că viitorii lui copii, rezultați din căsătoria cu Jennifer, riscă să devină niște delincvenți. Deci, toți trei se urcă în mașina timpului și ajung în anul 2015, unde găsesc o situație aberantă: tatăl lui Marty e mort, iar mama lui e măritată cu Biff Tannen. Acesta nu a devenit doar stăpânul absolut din Hill Valley, orășelul atât de liniștit cândva, dar chiar a supus lumea întreagă. Marty trebuie să încerce să prevină apariția acestui posibil viitor.

Back to the Future Part III poster7.4

Înapoi în viitor 3 – Rămas blocat în 1955, după ce a fost lovit de un fulger straniu, Marty trebuie să se întoarcă în 1855, pentru a-l salva pe Doc Brown de la un sfârșit prematur.
După ce supraviețuiește unui atac al indienilor și al localnicilor neprietenoși, Marty îl găsește pe Doc Brown la fierărie. Dar Doc e sub magia fermecătoarei Clara Clayton și depinde de Marty să îi scoată din Vestul Sălbatic și să-i ducă înapoi în viitor. Un film plin de acțiune, umor și dragoste, un final extraordinar pentru seria de succes a călătoriilor în timp.