X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Ant-Man

Colecția Ant-Man

O serie de filme cu supereroi bazată pe personajul din Marvel Comics Ant-Man și care face parte din seria Marvel Cinematic Universe (MCU). Serialul este centrat pe Scott Lang, un fost deținut care a furat un costum care îi permite să își schimbe mărimea. Hank Pym, originalul Ant-Man, a descoperit particulele subatomice care fac posibilă această transformare. Hank îl îndrumă pe Scott să preia pseudonimul de supererou.

Ant-Man poster7.3

Ant-Man

14 iulie 2015

Omul-Furnică – Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-și micșora dimensiunea și de a-și mări proporțional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să își accepte latura eroică și să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase și aproape imposibil de depășit, Pym și Lang trebuie să născocească și să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri.

Ant-Man and the Wasp poster7

Omul-Furnică și Viespea – În Universul Cinematografic Marvel apare un nou capitol: „Ant-Man and The Wasp”, care îi are în rolurile principale pe super-eroii cu abilitatea incredibilă de a se micşora. În intervalul tulbure de după „Captain America: Răzvoi Civil”, Scott Lang (interpretat de Paul Rudd) se luptă cu consecinţele alegerilor pe care trebuie să le facă atât în rolul lui de super-erou, cât şi în acela de părinte. Pe măsură ce se străduieşte să găsească un echilibru între viaţa personală şi responsabilităţile de Ant-Man, el e însărcinat de Hope van Dyne (Evangeline Lilly) şi de Dr. Hank Pym (Michael Douglas) cu o nouă misiune urgentă şi periculoasă. Scott trebuie să-şi pună din nou costumul de Om Furnică (Ant-Man) şi să înveţe să lupte alături de Viespe (The Wasp) ca o echipă, pentru a descoperi nişte secrete primejdioase, învăluite în trecut şi uitare.