X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
Anaconda

Colecția Anaconda

Anaconda este o serie americană de filme horror creată de Hans Bauer, Jim Cash și Jack Epps Jr. Produsă și distribuită de Sony Pictures Home Entertainment, seria a început cu Anaconda (1997) în regia lui Luis Llosa. Acesta a fost urmat de o continuare independentă în cinematografe, Anaconda: The Hunt for the Blood Orchid (2004), în regia lui Dwight H. Little, și trei continuări pentru televiziune, Anaconda 3: Offspring (2008), Anaconda: Trail of Blood (2009), ambele regizate de Don E. FauntLeRoy, și Lake Placid vs. Anaconda (2015), regizat de A. B. Stone și care este un crossover cu seria Lake Placid. Fiecare episod se învârte în jurul unor anaconde gigantice, mâncătoare de oameni, și a eforturilor diferitelor grupuri de oameni de a captura sau distruge creaturile. Planta fictivă cunoscută sub numele de Orhideea de sânge și compania Wexel Hall Pharmaceuticals, precum și familia fictivă Murdoch sunt menționate în mod repetat în filme.

Anaconda poster4.8

Anaconda

11 aprilie 1997

Cu Jon Voight, Jennifer Lopez si Eric Stoltz, Anaconda este un film despre teroarea provocata de uriasul sarpe si despre obsesia unui om care vrea sa-l prinda cu orice pret. Acesta va lua captiva o echipa de la National Geographic in jungla Amazonului in disperata sa incercare de a captura cel mai mare si periculos sarpe din lume. El nu va ezita sa-i duca pe acestia pana in falcile monstrului, astfel ca toti cercetatorii vor trebui sa invete legea junglei pentru a supravietui. Turnarea anumitor scene in Amazon s-a consumat in conditii extrem de tensionate, multi dintre actori manifestand o teama patologica de serpi.

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid poster4.7

Anaconda 2 – Goana dupa Orhideea Blestemata – O expediție științifică se alătură unui grup al unei companii farmaceutice puternice în căutarea unei orhidee negre rare, care înflorește în jungla adâncă a insulei Borneo. Interesul pentru această floare se datorează faptului că conține o substanță puternică care deține secretele tinereții veșnice, chiar și nemurirea. Dar ei descoperă curând că orhideea este folosită de șerpi uriași pentru a-i crește dimensiunea și vitalitatea.

Anaconda 3: Offspring poster2.7

Anaconda 3: Offspring

1 ianuarie 2008

Șerpii anaconda uriași s-au întors în această continuare a terifiantei serii Anaconda, avându-l pe David Hasselhoff în rolul unui mercenar necruțător, un ucigaș de șerpi. La un centru secret de cercetări dintr-o zonă rurală a Europei, doi șerpi gigantici sunt supuși mai multor teste de către un savant genial. Dar când finanțatorul experimentului (John Rhys-Davies) împinge lucrurile prea departe, șerpii evadează, flămânzi, și se îndreaptă spre regiunile civilizate. Ceea ce Hammett nu știe este că unul dintre cei doi șerpi e o femelă gestantă, care va aduce pe lume odrasle la fel de alunecoase ca și ea. Se declanșează astfel o veritabilă cursă pentru a preîntâmpina atacurile imposibil de oprit ale șerpilor, înainte ca aceștia să ajungă în oraș.

Anacondas: Trail of Blood poster2.9

Anacondas: Trail of Blood

27 februarie 2009

Anaconda 4: Drumul sângelui – Unul dintre puii de anaconda modificați genetic s-a regenerat și trăiește în acest nou capitol de acțiune al seriei Anaconda. Marele magnat aflat pe patul de moarte, Murdoch (John Rhys-Davies), angajează un medic pentru a recolta o provizie proaspătă de orhidee-de-sânge și face experimente cu nectarul lor cu puteri regeneratoare, folosind un pui de șarpe. Peste noapte, puiul crește monstruos, ajungând suficient de mare și de flămând pentru a-l înghiți întreg pe bunul doctor, dezlănțuind apoi un adevărat măcel. Frumoasa expertă în herpetologie, Amanda (Crystal Allen), hotărâtă să distrugă fiarele cumplite la crearea cărora a contribuit, conduce o echipă de tineri oameni de știință care trebuie să lupte cu mercenarii înarmați și necruțători trimiși de Murdoch. Lupta se dă pentru obținerea mult râvnitelor orhidee, înainte ca șarpele să ajungă să anihileze ambele tabere.