X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
American Pie (Spin-off)

Colecția American Pie (Spin-off)

De ce să te mulțumești cu o felie de plăcintă când poți avea cinci? Acest cvartet exagerat și scandalos de filme American Pie Presents, care include Band Camp, The Naked Mile, Beta House, The Book of Love și Girls Rule, urmărește isprăvile hilare și înduioșătoare ale lui Erik Stifler și ale clanului Stifler. Fie că este vorba de petrecerea unei veri în infama tabără a fanfarei, de alergarea unei mile în pielea goală, de aderarea la o frăție zgomotoasă sau de descoperirea Cărții iubirii, râsetele continuă să apară în această colecție de cinci filme sexy și pline de haz de necaz.

American Pie Presents: Band Camp poster5

Pregatiti-va pentru o noua felie amuzanta din Placinta Americana – una dintre cele mai mari comedii ale tuturor timpurilor.

In Placinta Americana – Tabara de muzica, Matt, fratele mai mic al lui Stifler, este pedepsit sa-si petreaca vara in infama tabara de muzica unde acesta creeaza o situatie si mai jenanta cu ajutorul camerelor de filmat ascunse si al farselor de prost gust.

Dar cand Matt se indragosteste de Elyse, colega sa de formatie, eforturile sale de a duce mai departe faima fratelui sau intra in conflict cu situatia creata, ducand spre un sfarsit scandalos.

Tatal lui Jim (Eugene Levy) joaca in acest film in rolul unui sfatuitor grijuliu care încearca sa-l îndrume pe Matt pe drumul cel bun. Vizionati acest film amuzant cu secvente extrem de hilare care continua traditia filmelor din seria Placinta Americana.

American Pie Presents: The Naked Mile poster5.1

Plăcinta americană: Cursa în pielea goală – Erik, pudicul văr virgin al lui Matt și Steve Stifler, iese din carapace când el și prietenii săi participă dezbrăcați la o cursă în campus.

American Pie Presents: Beta House poster5.3

Plăcinta americană: Frăția Beta – Dwight Stifler și vărul său Erik revin cu o altă „felie de plăcintă” alături de clubul Beta care luptă cu clubul Tocilarilor în competiția pentru supremație socială.

American Pie Presents: The Book of Love poster4.7

Plăcinta americană: Cartea dragostei – La zece ani după prima poveste American Pie, trei nefericiți virgini descoperă acea Biblie ascunsă undeva în biblioteca liceului East Great Falls. Serios degradată și cu texte incomplete, Biblia sexuală îi împinge pe cei trei într-o aventuroasă și ilară serie de întâmplări.

American Pie Presents: Girls’ Rules poster3.8

În ultimul an de liceu la East Great Falls, Annie, Kayla, Michelle și Stephanie decid să-și valorifice puterile și să se unească pentru a obține ceea ce își doresc.