X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
American Pie

Colecția American Pie

American Pie este o serie de filme de comedie sexuală. Primul film din serie a fost lansat în 1999, de Universal Pictures, și a devenit un fenomen al culturii pop la nivel mondial, fiind un cult în rândul tinerilor. Al doilea și al treilea film au fost lansate la intervale de doi ani, în timp ce al patrulea film a fost lansat în 2012. O serie de filme derivate intitulată American Pie Presents, care include patru filme direct pe video, a fost lansată între 2005 și 2009. – Wikipedia

American Pie poster7

American Pie

9 iulie 1999

Plăcintă americană – O legiune de tineri neexperimentați încearcă să marcheze cu sexul opus. Jim este ca orice alt băiat de vârsta lui, un tânăr sănătos și viguros, care se întâmplă, de asemenea, să fie virgin, motivul principal al disperării sale galopante. De când părinții lui l-au prins urmărind filme pornografice, lucrurile s-au agravat. Acasă, tatăl său bineînțeles extinde o râvnă muritoare la toate problemele educației sexuale a fiului său; la școală, lucrurile nu stau mult mai bine: experiențele sale cu o frumusețe aparținând unui program de schimb au toate reperele eșecului. Așa că ultima ei soluție se numește Michelle, o membră a trupei care se întâmplă să fie o minune.

American Pie 2 poster6.4

American Pie 2

10 august 2001

Plăcintă americană 2 – Jim, Oz, Kevin și Stifler s-au întors mai excitați ca niciodată! După primul an de studenție, ei se reîntâlnesc și închiriază o casă pe plajă pentru vacanță.

American Wedding poster6.3

American Wedding

1 august 2003

Placintă Americană – Nunta -Îndragiții eroi din American Pie și American Pie 2 au reușit să o facă… și vor să o facă din nou, foarte curând. De data asta o vor face în fața tuturor apropiaților. Jim (Jason Biggs) și Michelle (Alyson Hannigan) se căsătoresc.

Michelle își dorește o nuntă perfectă, ceea ce este greu de obținut chiar dacă toți se comportă impecabil și se înțeleg intre ei… puțin probabil, nu?

Cadence, sora foarte frumoasă a lui Michelle (January Jones) va fi domnișoara de onoare. Şi atunci când Stifler (Sean William Scott) și Finch (Eddie Kaye Thomas) pun ochii pe ea, începe o confruntare pe viață și pe moarte. Călcându-și toate principiile pentru a o cuceri pe Cadence, Stifler devine un tip șarmant.

American Reunion poster6.7

American Reunion

4 aprilie 2012

În comedia PLĂCINTĂ AMERICANĂ: DIN NOU PE FELIE, personajele cu care am făcut cunoștință acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întîlnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, aceștia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar și faptul că timpul și distanțele nu și-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei. În vara lui ’99 patru băieți din micul orășel din Michigan își încep aventura vieții lor în încercarea de a-și pierde virginitatea. Anii au trecut, iar Jim și Michelle s-au căsătorit, în timp ce Kevin și Vicky și-au spus „la revedere”. Drumurile lui Oz și ale lui Heather s-au despărțit, iar Finch încă mai suspină după mama lui Stifler. Acum, acești prieteni de-o viață se întorc în orașul natal ca adulți care caută să regăsească inspirația de a trăi nebunește de la adolescenții hormonali care au fost, și care au creat o legendă a filmelor de comedie.