X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
48 Hrs.

Colecția 48 Hrs.

„48 de ore” și „Alte 48 de ore” este o serie de două filme despre Jack Cates, un polițist dur, care face echipă cu Reggie Hammond, un infractor șmecher, pentru a rezolva crime. ’48 Hrs.’ este deseori creditat ca fiind primul film care a fost pionier al genului „buddy cop” (polițistul prieten).

48 Hrs. poster6.9

48 Hrs.

7 decembrie 1982

48 de ore – Nick Nolte este politist. Eddie Murphy este un delicvent inchis in spatele gratiilor. Nu se plac, dar au nevoie unul de celalalt pentru a rezolva un caz. Sunt de aceeasi parte a baricadei si trebuie sa lucreze impreuna timp de 48 de ore!

Another 48 Hrs. poster5.9

Another 48 Hrs.

8 iunie 1990

Alte 48 de ore – Continuare a producției „48 de ore”, realizată cu opt ani în urma de către același regizor, „Alte 48 de ore” îi are în prim-plan pe aceiași doi actori excepționali, Nick Nolte și Eddie Murphy, care țin cu tot dinadinsul -și reușesc -să-și depășească prestațiile din filmul anterior. De această dată, Nick Nolte își riscă viața și cariera obsedat fiind să aducă în fața justiției un maestru al crimei cunoscut sub numele de Iceman. Eddie Murphy este și de această dată coechipierul lui Nolte însă, ca și în primul film, conflictele dintre ei sunt numeroase, dar nu lipsite de umor. Până aproape de finalul acțiunii când Murphy își va salva colegul de la moarte.